son durum saatlikte 94975 kapanıştan alışta ancak onay yok,..
graftaki sec takip edilmeli,,,
son durum saatlikte 94975 kapanıştan alışta ancak onay yok,..
graftaki sec takip edilmeli,,,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
u03 da döndüçünkü,..
geçende yaptı, şu 95650 dibinde, bir önceki olan,...şimdi garip şekilde yine yaptı ve bana paha biçilmez bilgiler sunuyor,...
halen 95xxx serinsindeyiz diyebiliriz,...
yinede sec takip edilmeli,....gri linelar,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
94400 altı görmedikçe vob yukarı ihtimal yüksek.
yeniden optimum kontrat devam,....
6500 olan apds 3500 geldi .. galiba ayıları kestiler...bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
96250 üstü kapanırsak yarın alım fırsatı arayacağım.
benim için fark yok, 98625 ten boğaydım her halde maliyetim buralara düşmüştür şu sıralar,...
dünü değerlendiremedim, yoktum çünkü,....
dediğim üzere 90xxx serisinden açarım,...
103300 den poza tekrar bakarım,...short anlamında,..
zamanda 2 haftaya bakarım,...
arası deresi şurası burası bana yok,...görürsem topiğe yazıyorum,...
stobu patlatmadan kapattı,...değdi ama patlatmadı,...
96450, KAPANIŞ 96250
kaç kapattı 96250 bu tam 102250 tepesinin kapanışının tam tersi,
102250 , 101300 kapatmış,...ama tepe 102250 imiş,...
Bu 96250 kapattı ama dip 94625 miş,...
bu 101300 le 96250 tersten aynı fiyatlar,...
102250 sonrasında ayı 108950 ye sürülmüş ama 102250 geçilerek,...
ölese boğa 94625 altında
90xxx serisine sürülebilir,....
Bu 2 hafta fasıla alırsa,....2 hafta gecikir,....
2 hafta fasıla gelir de 8 hafta düşersek yeni denklemde proceksiyon kurtulur ve 63 hafta bütün hatları ile tutar, 21 hafta realizesi buna dahil,...
önemli zamnlardayız,...
Yarın tepki olursa pt 2 haftaya girerse bu iki haftaya geyik olarak ilkönce bakılmalı,..YANİ 103300 EKADAR AL/SAT YAPILABİLİR,...MİNÖRDE İNDİKATÖR SİNYALLERİ ESASTIR,...
Zira cari pyde turşu kurulmaz,...
Turşu hep yeni dibe veya yeni tepeye kurulursa tutar,...
Bu manda 94625 altı uçurumdur,...
Eğer 98575 sonrası bir denge alırsam buraya koyacam ki, şu
99250, 98575 ve 97275 ten kurtulalım,...
şimdilik 97275 devam altına /üstüne,....
Taviz yok, rakam doğrudur,...yorum yanlıştır,...
Başka ne oldu,...
5.39461 usd deyilmi,...
Tez ne idi, bunun etrafında dalgalanma ve denge arayışı,...
Bu güne kadar mum barda 5.39461 e çarptık, ançak çizgide bu hiç ihlal olmadı bu gün ihlal edildi,...
Ancak kapanış yinede 5.44 ile 5.43888 DEN bir önceki şu proceksiyon oturmadan önceki rakamdan oldu,...
Zira benim yanlışım yine de doğrudur, sadece bocalarım,...
öyleyse diğer konu bu
5.39461 bu kötü yapar,..
Altı kötüdür üstü iyidir,...
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri