Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bu yöntemin bana faydası ne,...
stop nedir bilmiyorum,...yani gün içi sayısız stop yerinde enerji harcayacağıma,...
eğer fiyatlar maliyet yerine gelirse örneğin 91xxx veya 103xxx o zaman harcayacam bu enerjiyi,...
bu benim soğuk kanlı hareket etmemi sağlıyor ve dah büyük montanlı puvan hareketlerine katılmamı imkanlı hale getiriyor,...
yani hazırlarım aşırı satışı beklerim herkes satarken ben alırım,.....
yada herkes alırken ben satarım,...
bunların hepsi hazır zaten,..
yeni zirve yapmadan extrem short açmam, yada portföyüme dayanmadan,...çokça yazdım bunu,..
tersinde cari py de long açarım,...ama shorta temkinli yaklaşırım, yazıldı bunlar,...
yeni dip long açarım, aşırı satış destekli, longa benzemez çünkü vurur kalkar hemen,...
gibi, gibi,...
az kazanırım, az riske girerim hep kazanırım,..
oyunıu okurum,...
hem teknik hem taktik,..kurtulamaz,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
valla yazılanlar yazılmıştır,...
yananistanı yazdığımızda pasok hükümetti,...şöle söylüyüm,...
krizi ne zan çıktı ise o kadar sene tr ile arada fark var,...
buda burayı güzel yaptı,...ama başkaca güzellikleride var,...
daha stratejik çünkü,...daha bir merkezde ve daha bir dışlanmış,...
bazen dışlanmışlık iş yapar,..örneğin şu sıra deyilmi, AB tartışılıyor, bir de 5 li muhabbeti var,...
bunun gibi,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hani güzelin güzel olması,...ama senin olursa güzel olmuyor,...eskiyor, relative yani,...
ama işte senin deyilde işveli ve nazlı ise,..hani annadınıznı,...
bu para demek,....
hem o işte , hem bu işte,...
yani dışardada para harcarsın, buradada,...
harcarsın yani,..
güzele harcanır,...bazen hayat bile,...
hem o işte, hemde bu işte,...
güzele harcanır,...
sn drk
sn indregandi nin de yukarıda alıntıladığı gibi olayın gelişimi gayet net
evet başta teşekkür babında bir yazı var
lakin ince ince dokundurmalar eksik değil
hani ne kadar da akıllısınız!! tarzında
sonrasında ise
ben zaten güzel bir sistem yapmıştım (ya da almıştım)
bu kadar laf salatasını okumama gerek de yok
aha işte sistem de burada
tarzına geçmişsiniz
binlerce sayfa yazmış okumuş analiz etmiş kişiye ya da kişilere
bu memlekette hep böyle yapılır zaten
o kadar okudun yazdın da ne oldu?
bak ben parayı yaptım bile
senin neyin var elinde ?
memleketin yetişme tarzı bu
sizde de çok kabahat yok
sonuç;
şahsen ben
az kazansam hatta kazanmasam da
öngörü ve kehanet dolu yazıları ile
80 lerde iken 95 diyen analizleri ile
95 lerde iken 128 binleri görebilen
analizleri ile
sn indregandiyi anlamaya çalışmaya devam edeceğim.
teşekkür konusuna ise hiç girmeyelim
isterseniz
günaydın yazısına teşekkür edilirken
bilmukabele anlamında
derya deniz bir aklın önümüze serdiklerine
sadece
çin e gitme zahmetine katlanmadığımız için dahi
teşekkür vermek hakkı değilmidir...
selam ve saygılarımla...
Kurallara uymanın ve doğru olanı yapmanın yeri ve zamanı yoktur...
günaydınlar,...
yukarıdaki grafiği inceleyiniz,...
burada benim anlattıklarım var,...
1 proceksiyon,...
proceksiyon iki şey yapar,...
a) vktinden önce 81175 yapar, bu şiddetli alım demektir,..
b) vakti kullanır 128000 yapar bu spread short demktir,...
2 stoplar
a) kar al stobu 91xxx dir,...
b) buna giden yol şu an için kapalıdır,...neden,.. açık olursa 811175 e proceksiyona gider çünkü, stoba gidemez,...çünkü şu anda zamanda 91xxx deyil, 81xxx üzerinde, bundan kaçmaya çalışacak,...
kim yengeç,...yengeç hareketi, yan yan,...
başından beri geçen hafta sorduğumuz şu idi,
1. proceksiyonmu, stop mu,...
2. stopmu, eğer stopsa 91xxx nerden ve nasıl çıkar,
1 için şu an için halen altı boş ve gördüğünüz üzere destek tutuyor buda stopta 95xxx serisine yerleşik,...95200-95425-95625
2 için 91 çıkması ancak zaman yenerek olur, zira şu anda 91xxx giderse bu 91xxx deyil 81xxx olur, fark 10000 yapar, sürü bozulur ve dağılır, toparlanması aylar bulur,...
işte bu fırtınada ''X'' işaretli yerler yol haritasını oklar paralelinde sunuyor,....
1.39461 usd destekli proceksiyon bu hafta hariç, bu haftayı saymayın, 2 ye 8 dir,..yani önümüzdeki hafta dahil 2 hafta, sonra 8 hafta,...
burada tersin tersi hep terstir, ara işaret budur,...yani bir şey terstir o nun düzüne oynanır, düz tutmassa yine terstir,...ancak agresiftir,...
özetle bu hafta geyik haftası,...önümüzdeki iki hafta tepki olmalı,...sonrası 8 haftaya girer muhtemelen bu hafta hariç 2 haftayı çarpılarda geçirebilirse 8 hafta ya 91xxx yapar, ya 120xxx ler gözükür,...
tersin tersinde 120 artık terstir,...ancak 91xxx de 120xxx düzdür,...
başarılar,...
son bölüm karışık ama idare ediniz lütfen,...
bütün bunlara 97275
koymayı
unutmayınız,...
altına/üstüne,....
oynayınız,...
teşekkürler hocam..emekleriniz için..![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri