yani rakam bitecek cüzdan bitmeyecek,...
bu cüzdan oyunudur,...cüzdan ya ceptedir, yada başkasının elinde,...
cepteykende içine bakıp ara sıra saymak gerekir,...
yani rakam bitecek cüzdan bitmeyecek,...
bu cüzdan oyunudur,...cüzdan ya ceptedir, yada başkasının elinde,...
cepteykende içine bakıp ara sıra saymak gerekir,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ustad gelecek hafta baslayacak 1 hafta daha uzatma yapip 15inde deil de 22sinde son bulabilir mi?
Cunku bu hafta yukselmek yerine dustuk.
Boylece 2 haftalik yukselisi de tamamlamis oluruz.
piyasa imkansızlara imkan dahilinde olanın sunulduğu yerdir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yazdık ama az önce rakamınıda verdik,...
97275 bir crashsa,...97275 üstünde 98575 çok önemli,...bu 98575 geçilirse,...pro tutar,....
ama 98575 pro rakam deyil, sadece anahtar rakam,...
98575 range yapamaz yani,...şöle işte en az bir gerçek tepe 102250 veya 103300 gerekli,...
range için,...
üç unsurda olamlı hep,....
dün korku oynandı,...bunun içun stop patlatıldı,..97250..
bu gün açgözlülük vurgulandı ve yine pişmanlıkta var,...pozu kapatsaydım,...veya keşke alsaydım tarzında,...
işte bunlar kümülatif bir pysa oluşturacak,...son aşamada pişmanların mallandırılıp, pişman edilmesiyle final olacak,....
ve bu final sonrasında py rayına oturacak,...
sp 1498.x kırdımı,...yok dün ne yaptı değdi,..
günlerdir yazdık sp yi,..ve 1498.x haftalar oldu,...
hatta dedikki herkes emir kulu,...
onun içun en sakin zamanımda en çok kazanırım,...yani piyasa bana gelir,...ben piyasaya gitmem,...
onun içun trade etmem,...beklerim rakamımı,...ancak orada,...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
üstad;;
110000 üstü yok. belki 111 000.
bu konuda EW yol gösteriy.
birde bendeki proceksiyon 2 hafta yükseliş(tepki anlamında) sonra 8 hafta düşüştü(4.dalga manasında),...tepki anlamında bunun son haftası kaldı, önümüzdeki hafta,...
şu demek tepki yapmadan düşerse bendeki proceksiyon çöp olur,...sonra yükselsede bana bir şey ifade etmez,...
Benim param her durumda çıkar, kar da yapar,..zaten ona göre ayarlı,...ama proceksiyona üzülürüm,...
Bir diğeride abc ihtimali,...
Bu düşüşe a desek, b yükselsek, c düşsek yine proceksiyon kurtarabilir,...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri