dow30dak.
jel.
dow30dak.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
dow15dak.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bugün altın
Dirençler 1683-1695 ve 1704-1714.
Destekler 1656-1666 ve 1633-1643.
Yeni aydan dolunay hareket gelecek.
9 şubat 72 saatlerden 24 şubat 72 saatlere. Yeni aydan dolunaya.
Bir önceki dolunaydan yeni aya yani 9 şubat 72 saatlere arttık ama kaç puan???
Şimdi başlayacak döngü çalışacaksa 9 eksi artı 72 saatler tepe yani bu yeni ay tepe ve dolunaya düşecek. Muhtemel hedef 1575-1625 olacak. Ana ewimiz de zaten bu yöndedir.
Şimdi başlayacak döngü çalışmazsa ve yeni ay yani 9 şubat 72 saatler tepe yerine dip yaparsa altın dolunaya yani 24 şubat 72 saatlere artacaktır.
Şu an napıyoruz? Pencereyi gözlemliyoruz, 9 72 saatler 6 şubattan 13 şubata gözlem atıyoruz. Dipse sonra asla short yok, Tepeyse sonra asla long yok.
Bu dögüdeki 15 günde takozun içinde daralırsa yandı gülüm trader.
Nereye olursa olsun hareket olsun, tren zaten zor, daralma daha da zor, trendi alamayan daralınca palavralar.
Jelibon.
Vurun Dalgalar - Burhan Çaçan
Sesinden martilar uyumaz oldu
Sessizce sahile vurun dalgalar
Mecnun Leylasini arayip buldu
Benide yarime gotur dalgalar
Vurun dalgalar
Sahilde oturmus seni beklerim
Deryalardan kopup gelin dalgalar
Konusun benimle sevdigim gibi
Dinleyin derdimi hircin dalgalar
Jelibon.
hint. 10 şubat çin yeni yılı.
jelibon.
Grafta görüyorsunuz ilk grafta, mevsimsel şubatta iyi olmalı ama bu sene mevsimsel zaten kasım aralık çalışmadı, şubat ne edecek görecez.
Mevsimselle çin yeni yılı 10 şubatla beraber şubat sonuna artar. Bu senaryo ekimde al sonra ocak başı al tezimi haklı çıkarır, ana ew yamulur alt ew ananın yerini alır.
Mevsimsel değilse çin yeni ayıyla normal de olması gereken talep olmazsa piyasa sert geri gelir ana ew haklı çıkar, mevsimsellik sarhoş olur.
Zor ama böyle bu iş, altın boru değil.
Jelibon.
Bugün gümüş
dir. 32.05-32.55 ve 33.00-33.30.
des. 31.09-31.65 ve 30.30–30.70
Gümüş basittek nokta 32.20-32.65 altı üstü. Üstünde asla short yok. Altında var. 32.20-32.65 mutlak short stop. Geçtimi bir daha asla short yok.
Jelibon.
Dedemim memleketi Gakkoş diyarı Elazize Anakaradan trenle Malatyaya yola çıkıyorum.
Bol Şanslar.
Pazartesi veya salı görüşürüz.
Jelibon.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
hayırlı yolculuklar hocam. hava şartlarıda müsait değil ama dikkat edin...
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri