histem bulmuşun yüksek fiyatı..şortla diyor..ama graf yok abi bu saatlik görüntüyle şort açma bu saatten sonra diyor..dün besililer kötü konuştuydu demekki ranacak duygusu da var..flat eyi benim için
histem bulmuşun yüksek fiyatı..şortla diyor..ama graf yok abi bu saatlik görüntüyle şort açma bu saatten sonra diyor..dün besililer kötü konuştuydu demekki ranacak duygusu da var..flat eyi benim için
BANGA mühim
İşler Güçler ekibinden Turkcellioğulları
http://video.sozcu.com.tr/isler-gucl...iogullari.html
![]()
En az 3 HİSSE...
RMI Notr
Taking profit, counting money, oleyy...![]()
En az 3 HİSSE...
çok şerefsiz oynadı bugün..ve fekat düne göre artı kapatmanın huzuru ile haftasonuna iflat
BANGA mühim
Günaydın patronlar.İyi haftalar..
günaydın pilgrimler...
şinci aklımda ne var? hani 2-3 hafta oncemiydi neydi; vob 102 lerde iken, ula bu muzakare işi onemli orda iyi gelişmeler olursa bu randırıcı etki yapar ama meselem şu; tıpkı daha önceki kredü notu artışları öncesindne olduğu gibi, piyasa bu tür iyi gelişmeler öncesi mutlaka bi terso hareket çekiyor..en az 1 teminta bıharlaştırma mesafesi kadar demüştüm... ama bunu nereden yapacak meçhul de demiştim..netekim lebron 109000 a kadar aldı amma sonrasında 11000 puan da çaktı mudis açıklamalarını bahane ederek...Eğer 100275 üzeri günlük kapanış yaparsa (ekteki kırmızı indik) long düşünmeye başlayabilirim...ancak yeni poz açmak konusunda biraz sabırlı olacağım...bu kez şorttan aldığım paraları yedirmeyeceğim palatron a .. ha kesin düşüş bittimi diyorum, hayır debiki.. amma sanki şu an 51 long-49 şort....aceleci davranmamka lazım,hülülülüllülü hareketler olsa da iki taraf için de alert verecektir earlier warning bulletin babında
BANGA mühim
günaydınlar hacılar..walla ben short devam gıdıom..bakalım nereye kadar sıkıştırcak..
--Eksiklik Kendi Özümde--
üwwww
Sony Corp
+ Add to Watchlist
Retrieving Watchlist List
loading symbol
Add to your watchlist:
6758:JPSony Corp
View as Watchlist
Register to save and manage your watchlist.
Registered users can access upto 10 watchlists on any computer or mobile device.
Register to set up your watchlist:
Register Now
Already registered? Sign In
Add to watchlist
Add
6758:JPSony Corp
Watchlist to add to:
Add to watchlist
6758:JP
1,457 JPY 102 7.53%
BANGA mühim
Gnyd zor hafta herkese bol şans biraz flat gideceğim..
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
Geçen seneki daha iyiydi sanki??
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=vngzSDWByR0
En az 3 HİSSE...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri