hocam 104,5XX üstü yeni tepe getirir mi? Daha önce yazdığınız 113-117 aralığı olma ihtimali ağırlık kazanır mı ne dersiniz?
hocam 104,5XX üstü yeni tepe getirir mi? Daha önce yazdığınız 113-117 aralığı olma ihtimali ağırlık kazanır mı ne dersiniz?
git gör bakalım yarım kalan hesabı,...ama ölçülü ol ha, longları da kaçırma bu defa,....
akıllı ol, beceriksiz herih,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hocam yazdıklarınızı anca özümsüyorum..![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hocam tekrar tekrar dönüp okuyorum..sizin işinizde zor bizim gibilerle..
![]()
ben bundan keyif alıyorum, fekat yağı suyu tuzu biberi eksik,....
yavan yavan yenmiyor,....
şöle şema ile anlatırsak,....yukarıdaki gibi,...
yalnız bakın çok dikkat gerekiyor,..orada kriko indikatör var,...fiyatlar kötüleştikçe yükseliyor,...
dün 1045xx olarak kalmış akllımda,...bakın şimdi baktım,..1057xx ler olmuş,...bu şundan önemli, bu kriko kötü fiyata yükseliyorya amacı gidip fiyatları örtebilmek, öle huzur buluyor,...fakat fiyat bir yerden sonra düzelirse sabit kalır ve oluşacak tepki süresince stop tada direnç olarak çalışır, buda ilk merdivenden başlar, şimdi o 1045xx ü, 1057xx oalarak revize edelim,...
annatabidimmi,...dün ve bu gündür o grafı yazıyorum ve elbette diğer saptamalar ile birlikte,...
bunların bazıları ,macro, bazıları range arayışı ile ilgili,...işte günlük oturmadı saptamaları, işte bunlar hep bir bütün,...biraz macroları atın,..
biiz ilgilendiren saatlik trade ile, günlüğün oturmammsı kalıyor geriye,...
işte buda tepki demek,...
bizde extra mızı çıktık kar aldık,...yenisini açmak için bekleyeceğiz, diyelim olmadı elimizdeki 99825 altında kar yazacak,...
bunada iki kere short dedik,...
çünkü shortuz burası short topik,... stratejisi buna göre,....
geneldede ihtiyaç duyduğunda hreketi hep gösterir, saklanmaz,...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri