vay arkadaş,
RMI şiddetli POZİTİF.
Gülüyorum sadece...![]()
vay arkadaş,
RMI şiddetli POZİTİF.
Gülüyorum sadece...![]()
En az 3 HİSSE...
hiç güleceğim yoktu..breh
![]()
BANGA mühim
Eüzü...Ula biribirini sevn sayılar teoremi yine 4 de kaldı...Bence teoremde sorun yok ama sayıların bir kısmı **ne olmuş galiba... sevmesi gerekenlerle gezmiyorlar..üüwwwwwwww
BANGA mühim
Yannız şunu bilin ki prensim; bu aralar sayısal loto da (40-49) arasında en az 4 sayının geleceği bir hafta olmalı/olacak... İşte o vakit prensim, yırtıcı bir kuş olup yağdığımın resmidir...yırtmak babında
BANGA mühim
gene short..
--Eksiklik Kendi Özümde--
hay maşallah ****şullah
BANGA mühim
Affftttllllllooooooooooooooo..
Xperia Z, satış zincirlerinden rekor ön sipariş almış ve Martta çıkacak olmasına rağmen iphone 5 in adlığı ön sipariş rakamına şimdiden ulaşmış diyolayy afttttloooooooo..açmadın bi 1000000 tolar gurum kredüsü...350,000 dolar spot karı bölişirdik şimdi...üwwww....ehuehuehe..ingaaaaa
BANGA mühim
o da doruda... benbunu kendime uzun vadeli yatırım yapacaydım....misal 10000 tolarlık alacaydık 10 usd per share fiyatta.. yıllaaaarrr sonra servet fiyatına satacayduk filan..
senin açacağın aracı kurum kredüsü olan 1000000 dolar olaydı, kardan payıma düşen 175000 dolara demk düşen sonyleri ise tutacaydım![]()
BANGA mühim
Aftlo,
Aşağıda şirket piyasa değerlerini veriorum;
Arcelik: 4.6
Garanti: 22.8
Sony(NYSE): 14.2 (Ben forumda sony diye iki hafta önce zırlamaya başladığımda 11.8 idi)
Apple(NYSE): 413
Ford (NYSE): 52
Sence bu rakamların hangisi garip..hatta çok garip![]()
BANGA mühim
Şömine de ne güzel, kırmızı kırmızı yanıyor...
Isınmaya devam...
![]()
En az 3 HİSSE...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri