Sayın Jelibon, u100 ve u30 için ne dersiniz ?
Sayın Jelibon, u100 ve u30 için ne dersiniz ?
15 dakda iki ihtimali sığdırmaya çalışacam.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1 ve 3 bir arada.
Benim için eşitler.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
15dakyükselenüçgen.
jel.
Petrol orta doğuda savaşı fiyatlarmı?
Jelibon.
C yukarı başlayınca petrolun 150-170 görecek olmasının sebebi orta doğuda savaş olabilir.
Pattern tam bir kitapsal yükselen ayusal takoz. 5 dalga içinde 3 ara dalgalı kitapsal bir yapı.
Jelibon.
hocam böyle büyük gümüş grafiğiniz var mıdır?
Şimdi gelgelelim ana konuya.
Bu hui efendi 2012 nisan mayıs diplerine yakın bölgeye geldi, hui de açık seçik altın gümüşe ve özellikle endekse karşı bir underperformluk var.
Özellikler uzun süredir orta vadeli indikte huiyi ala geçiremedik.
Sayımımızı hatırlayalım ve ona alternatifi verelim.
Özellikle 2012 nisan mayıs dipleri altına gelirsek nasıl bir sayımdayız?
Jelibon.
http://www.voborsa.com/forum/showthr...257#post422257
Linkteki sayım bugüne kadar ana sayımım, linkteki sayımda 4 denilen yer 1 den aşağıda, yani 4 ün 1 i kesmesi söz konusu.
Şimdi bunu kısaca gösterecem.
Birde obo linki hatırlatacam.
Birde haftalık full stocku hatırlatacam.
Ardından alternatif huiyi verecem.
Sonra da 2 hafta yokum.
Jelibon
1 ve 4.
jel.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri