Trenden tünelde inmeyeceksin, en azından bir kaç durak git, tünelde inersen tüneldeki acil yardım butonlarını karanlıkta aramak zorunda kalırsın. Karanlık kötüdür. 24.01.2013. Jelibon.
Trenden tünelde inmeyeceksin, en azından bir kaç durak git, tünelde inersen tüneldeki acil yardım butonlarını karanlıkta aramak zorunda kalırsın. Karanlık kötüdür. 24.01.2013. Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Bide ters trene binmiş olup yanlarından geçen trene arkadan camdan bakanlar var.
Onlara tavsiyem kafalarını trenin camından fazla çıkarmamaları giyotin gibi kafaları kesilir üzülürüz sonra.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Kader yani, ya tutarsa.
Hodja misali. Nasrettin türü.
Ya tutarsa.
Jelibon.
jelibos patron ... ne dersin abi ...
![]()
2013,00
yani TA ya göre .. bi range var .... bi daha altı görürmü ...
ew ye göre correctiv 7 dalga olacak ... kombi ... ama son dalga ne kadar düşmeli .. falan .... zor iş .. alternatif çok ...
2013,00
az ihtimalli 3. ihtimalim.
http://www.voborsa.com/forum/showthr...498#post425498
Jelibon.
Umarım bu dolunayda ihtimaller azalır.
Dip yap yogim ama yükseleninden olsun. (temenni).
Öncesini bulduk 22-23 tepe olur dedik. Bir dolunay dip şubat 8 15 e ralli.
jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri