puhahhahhaaaaaa.....
özgürborsacının sonu ne oldu patron????
çok komik.böyle insanlarıda kaaale alıp işlem yapanlar var bu ülkede.pes doğrusu.
puhahhahhaaaaaa.....
özgürborsacının sonu ne oldu patron????
çok komik.böyle insanlarıda kaaale alıp işlem yapanlar var bu ülkede.pes doğrusu.
Dediğim gibi efsane pavyonda olur borsada efsane olmaz.
Trendleri alamayanlar kolayı yapamayanlar diğer durumları hiç yapamazlar.
Tavsiyem bu işi terketmeleridir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
http://www.voborsa.com/forum/showthr...hlight=kayahan
Meşhur Kayahan topiği.
Jelibon.
uruguaya gittiği araba.
jel.
Kayanın tarafıma yazdığı özlü sözleri temmuz 2010 dan sonra yaşam biçimim yaptım.
Jelibon.
Kıyıyı gözden kaybetmeye cesaret etmedikçe insan yeni okyanuslar keşfedemez. -Andre Gide
İnsanlar yanlış yapabilirler , yalnız büyük insanlar yanlışlarını anlarlar. -F.Von Kotzebue
Her kapıyı açmanın kestirme yolu habire anahtar aramak değil, anahtar adam olabilmektir. -R.Ş.Apuhan
Herkes aynı şeyi düşünüyorsa,hiç kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir. -W.Lippmann
Dün yaptığınız şey size hala çok iyi görünüyorsa ,bugün yeterli değilsiniz demektir. -Earle Wilson
Düşünme zihnin işi, hayal ise zevkidir. Düşünme yerine hayal etmek, zehiri besinden ayırt edememektir. -Victor Hugo
Az şey bilirsek bir şeyin doğru olduğuna emin olabiliriz, bilgi artınca şüphede artar. -Goethe
Geçmişten çok geleceği düşünmeliyiz, çünkü bundan sonra orada yaşayacağız. -Thomas Browne
Yapılmış küçük işler,planlanmış büyük işlerden çok daha iyidir. -PETER MARSHALL
Dün, dünle beraber gitti cancağızım; bugün yeni şeyler söylemek ( yapmak ) lazım. -Mevlana
Çevrendekileri alçaltarak değil; kendini gerçekten yükselterek büyüyebilirsin.
Cesur ol. Değilsen bile öyle davran hiç kimse aradaki farkı anlayamaz.
Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.
iyi tatiller
Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır. Tagore
Akilli adam, buldugundan daha fazla firsat yaratan adamdir. -Francis Bacon-
Büyük adamların hataları güneş tutulmasına benzer, onları herkes görür. -Cucong
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. -Alphonse Karr
şamda en önemli şey kazançlarımızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir;akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur. William Bolith
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar. John Steinbeck
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür. J.Harris
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür. J.Harris
Yanlız bu sön söz bomba.
Tünelde tıkılı kalmışlar var bu hayatta.
Jelibon.
Neyse geyik pazara görüşürüz.
Pazardan sonra iki hafta okul tatili nedeniyle yokum.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri