Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
şu an piyasaları yukarı çeken sermaye Türkiye nin geleceğine güvendiği için değil Türkiyenin geleceğini şekillendirmek adına girmektedir. Yani bize dost değil düşmanca yaklaşmaktadır. İstediğini elde etmezse tr piyasalarında çalkantılar sağlama tehdidi içeriyor.... DİKKAT!
Hükümet ya denileni yapacak ya da sonuçlarına razı olacak...
İktidar devamı için yapılacaklarında bir sınırı vardır. Bu sınırı dış odaklar zorlamaktadır. Eninde sonunda dış odaklara dur denilmek zorunda kalınacaktır. Şu anki süreç oyalamak ve ötelemekten başka işe yaramayacaktır....
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
merhaba tekrar,...
gerti tepmiş ve bakalım kaçtan stop patlatmış,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
107325 sl,...patlayan,....bu kar almış 106600 zira aktivasyon 106600 de patlamış,...disiplin sl olduğu için 107325 kabul edilecek,..
burada olsa idik yönetebilrdik yinede,...zira longa bakıp fikir alabilirdim,...
ancak longu yazmam,...
hepsini bu adamlar kesecekler,...sürüdeyken kesilecekler hemde,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
katılmmak elde deyil,...uzun süre yazdık bu konuları,....
bu durumda daha fazla yükselmeleri tersine daha çok işimize gelecek,.....
zira dötleri baştan kesildi,.....
burada geçenlerde yazdık, iç koncoktür anormal borsa desteği istiyor ve sıcakta karar kıldılar diye,...
ana haberler yetrli bu iş için,...ana haber bülteni,...
dedikki 2003 ten önce hem raşa hem buranın, raşa 1998 te, burası 2000 kasım ve 2001 şubatta krizleri ile, raşaya sonrasında 2003 ten itibaren petrol verildi, ...varil 180 usd yer vurmuştu,...
burası 2003 ü kriz sayesinde seyrettirildi, kırmızı çizgiler vardı ya, hani bir bir çiğnenen,...ama buraya ne verildi dedik,....
bakın sıcaktan başka bir şey yok halen,...hep net hata noksan dan takılıyorlar, kaynak belli deyil, olamazda,...
2002 de de işte bu yörüngeyi değiştirdiler,...şimdi bu cephe işte ıraktan suriyeye kaydırıldı, ama hep güneyimiz,...dünya güzeli buralardan güzel,...
rezidanslar, otoban yol kenarları,...v.s laleler çiçekler, ve diziler,...
ve hep ayağına sıkıyor,....
ben kendi adıma imparatorun globda kazandığını görmedim, ama şirketleri hep kazanır, çünkü devletinin parasını xcukkalıyacak,....işte bu kalemlerden biride tr,...
imparator bunları yazar çizer ama her cephede kaybeder,...hep halkları unutur çünkü,..
işte 63 hafta bunun total süresi,...son 21 hafta formasyon olacak,....
63-21= şeklinde,...
onun için şimdi bu hareket işte merkezlerin yaptığı ivmelenmeyi, devletler olarak sürdürme gayreti,...
amaç ise bu para arzını cebe alabilmek,...
şimdi AB krizi para arzı sağladı, abd krizleri para arzı sağladı,...
işte ana kaynaktan salınan parayı, arz ettikleri yerden gelip geri alacaklar,..
bu kalemlerden biri de tr,...çok müsait çünkü, sünger özelliğide var, ve bulunduğu siyasi coğrafya zaten desteği zorunlu kılyor,..
ve işte imparator gelip buradan alacak, ne kadar çok şişirirse o kadar çok alacak,...
bize düşen tahmini bir şişme miktarının ölçümü, 3 aşağı 5 yukarı,..
işte 95 110-115 ve 128 olarak tahminlerimizi yaptık,...
süre olarak 63 haftayı 14 hafta önceden uygun gördük,...
63875 düşşüne 2 diyebildikki, buna 3 diyoruz,...
ve 22000 puvandır işlem yapmıyorum, ...şişme ne kadar iyi olursa ben o kadar iyi olacam,...
çünkü dedikki imparatorla artık kar ortağıyız,....
ayı imparatorun kar ortağıdır,...sürü ise belli,...
bakın diyorum buaradan kaç gündür,...bu boğa geçineneler varuya hepsini devşirme ayı yapacaklar, yapacaklar bunu,..
sonradan ayı olunurmu olunmaz,...
burası hep şunu diyor bu iş ayının parası ile dönmez akıllı olun sadece,...
çevrenize bakın kaçtane ayı var, kimden ne alacaklar,1 tane o da 22000 puvanı pas geçmiş,.....
bu bir süpürme harekatıdır,...sadece bu,....
süpürme,.....
aşağı yukarı, yukarı aşağı,......
ve trajı komik,...bu süpürme için bile burası taviz vermek durumunda,....
çünkü sıcağa kiltlediler,...rezidansdan gelir kalemi olurmu,...
hep hazır kaynak gömülüyor, tüten baca ise yok,......
ne demiştik,...
pavlov,...
neydi şartlı reflex,...
şartlı reflex den devam,....
şartlar malum,....
madem öle öyleyse malum şartlardan devam,...
işte 63875 i bu topik o dönemde okudu,...ev ciler krize gömülürken,...burası 78050 yi, 95 i hedfledi,....
ne ddiydi örgütlü, kimdi bunlar boa, yani sürü,.....
şimdi buarası bu sürüyü kesecek,....
bu işler öle 7/24 boa olmaya benzemez,...
benim işim 1 sene seninki 3 sene ,...
sen 3 sene konuş ben 1 sene,...
ölese seninki ne gevezelik,....
üstadım bu dediğiniz nasıl olacak ?Yani 10000 puan ters bir gapla açılış dışında başka nasıl olur?
bunu herkez kabul edecek,
imparator sürüyü beslemeden yetiştirmeden büyütmeden ne yapamıyor kesemiyor,...
ahırmı sakal tarafından kuruldu,...
şimdi işte o kesimi beraber yapacağız imparatorla,....
tek portföye dikkaty, cüzdana dikkat,...
dedik fiyat bitecek ama para bitmeyecek,...
dedik parası biten kaybeder,....
Şu an 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 konuk)
Yer imleri