herkese günaydın.hayırlı cumalar.
trend inverse olmuş büyük ihtimalle... ama altın gumus rasyosunda dusen kama var buda rasyonun yukarı gıdecegını söylüyor. rasyo yukarı giderse metaller düşüyor.
Rut ve Tran dün tüm zamanların en yüksek değerini görmüştür.
Bu topicte tarafımdan verilen ewler haklı çıkmıştır onca sebep haber bağımsız.
2009 da, 2010 da, 2011 de, 2012 de de nihai zirve görülmedi dedik, haklı çıktık.
ENAYULAR KOMADA.
BU YILLARIN HEPSİNDE ZİRVELERİ NİHAİ SANARAK AŞAĞI SAYIMLAR VERDİLER, JELİBON TEK BİRİNDE VERMEDİ ENAYULAR KOMADA.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
http://www.voborsa.com/forum/showthr...045#post426045
İlgili rut ve tran graflarım.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yazmak kolay sallarsın geçer sallamak bedava mühim olan neticedir.
Resultante importantedir.
Jelibon.
fed almanyanın fiziki altınını bulamıyormuş pıyasalarda bole seyler dolasıyor.
Papatya 31 aralık dibe geldiğinde sp deki ewimiz yçnünde herşeyin gelişeceğini biliyorduk. Gelişti.
Sp mart 2009 dan beri en yüksek gün içi değerini dün görmüştür. Dowda az bir fark kaldı.
Papatya 31 aralık tespitimiz doğruydu ve haklı çıktı.
Jelibon.
Şimdi ne oldu ve sırada ne olabilir. Bizim işimiz.
Jelibon.
Olacaklar olmadan burada verilmişti.
Jelibon.
1 adet 30 dakkalık 2 adet 15 dakkalık vereceğim.
jelibon.
Öküzsel 30 dak. Dikkat önce az yukarı ardında haftaya satışla sonra 3 e geçer.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri