jelibon abey 84.000 kesermi bunu abeyahahahah
Elbet sizinde bir tepeniz olacak, sonra demiştik diyecekseniz.
Bu alem size gıçıyla gülüyor topic açmaya devam.
İstinyenin maymunu oldunuz lem enayular.
Bütün istinye size gıçıyla gülüyor.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
82000-85000 arasında bu dalga bitmeli gerisine sonra bakarız.
Bol şanslar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
üstad bu sayıma bakarmısınz
dolar bazlı sayım
![]()
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Orta vade burada ala geçti yazdığımda ana sayım alternatife dönecek, daha öküzsel olan anaya dönecek, az ihtimalli ayusal her zaman az ihtimalli ayusal olarak kalacak.
Unutmayın 2011 SONLARINDA 2012 BAŞLARINDA aylarca 1500-1900 gider dedik ve asla 2012 de yeni zirve yok dedik.
2013 de ise yeni zirve diyoruz.
Dip oluşumu yuvarlak dip ne kadar uzayacak ve bıktıracak kırılım o kadar sert ve kanlı olacak sonucunda.
HODRİ MEYDAN!!! ALAYINA.
jELİBON.
Önce şunu ekleyelim hepsi bir artarcılar tokadı nasıl yedi gözüksün, parite artar altın artar endeks artar hepsi bir artar her zaman gerçerli olamazdı ve olmadı da. Bu söylem için çok bağırdık zamanında. Biz sp endeksin mart 2009 dan beri rallisinde son perioddayız son yukarıdayız ancak altında durum aynı değil altın 2020 ye kadar yükselecek bir boğa piyasadadır. Ve endeks çöküşünde altın hedge olacak.
Önce bir süredir decoupling ne sonuçlar verdi gözüksün.
Jelibon.
Gpx e dikkat edin kimse bu yatay ne zaman biter bilmez bilemez ama bitince kanlı olur darbe olur tecavüz olur katliam olur. Akıllı olun.
Jelibon.
Bide bu altına balon malon diyen şortlu park bebeleri var balonu uçan balon zanneden onlara bir grafik aşağıda. 2000 den başlayan altın bull market bugüne kadar tarihteki balonların en zayıfıdır, daha nikei balonu kadar artmamıştır altın.
Balonu nedir ne değildir beri gelsinler, çocuk oyuncağı değil bu işler uçan balon hiç değil. Bunlar var ya uçurttukları balonu geri tutamazlar ha ha.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri