tüpsüz dalıoruz
tüpsüz dalıoruz
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
geçen hafta bol kemikle bıktırdılar buhafta kemiksiz haraket ettiler
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
1629 dan long... pozitif uyumszluk var günlükde ve %61,8 fibo yerindeyiz...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
hocam o zaman bu arkadas butun longları kapatır bence. sonra ucar...
vaybe şimdi kimse cesaret edemez almaya burdan düşüş olsa dahi mutlaka 1650 ye kadar tepki vermesi lazım yaklaşık 70 point düştü
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Metallerde 1-2 yoksa alternatif ayu sayımı aşağıdaki gibidir. Vaktim yok İstanbula yola çıkacam alıntıladım. Ama bu ABCDE bizim ABCDE zaten bilindiği gibi.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yani mayıstaki evladiyeliklerin son stopu ve tüm longların son stopu 1625 dir.
Çok basit 1625 altı üstü.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bence hocam ayı sayımı daha ağır basıyor. size göre hangisi daha ağır basıyor..??
gumuste 21 aydayız altında 17. aydayız. bence bu ay sonu E yapacağız gibi...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri