Ocak ayı altın gümüş tarihleri
Günlük tarihler:
31 Aralık,
4, 7, 10, 18-21, 25 Ocak,
4 Şubat
Haftalık tarihler
4, 17 Ocak
4 Şubat
İkincil haftalık tarihler
7, 26 Ocak
4 Şubat
Uzun vadeli tarihler
31 Aralık ve Mayıs 2013
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Altın ve gümüş
4-7 ocak ya dipleyip yukarı döndürecek ve şubata kadar yukarı yapacak.
Ya da 3 Ocak yani haftalık 4-7 ocak den 1 gün önce tepeledi ve şubata kadar satacak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
zor piyasa, iyice zorlaştı
ama izlemesi güzel...![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Spde vix al sinyaliyle, teknik toboyla, orta vade sata çıkamamasıyla ve elbette tutulan ewimiz yönünde oluşan beklenilen yukarının ilk %5-6 lık yukarı kısmının ardına dün sıfıra yakın hareket oldu.
Papatyamız 31 aralıkta c yukarı b aşağının bitimini noktasal günde koyarak tarih yazdı.
31 aralıktan itibaren c yukarının c yukarısındayız ve 2009 mart rallisinin son yukarı dalgasıdır.
c c yukarımız 5 dalga olacaktır.
Şu an 1 inci dalgasını yaşıyoruz.
Bu 1 inci dalga bittimi bitmedimi????
Bitip bitmediği tarım dışına kaldı hiç sevmem.
Veri gelince göreceğiz.
Bittiyse 2-3 günlük düzeltme dalgası yaşayacağız ve yükselişin %40-%60 ını geri vereceğiz.
Bitmediyse dünkü duraklama 1 yukarının içindeki ara dalgalar ve bitmeden daha da yukarı gidecek.
Bunu tarım dışıyla görmek ancak mümkün olacak.
Gelsin bakalım veri.
Jelibon.
geberdi altın...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Biz nasıl sp için aha vix aha orta vade yazıyorsak hui içinde her zaman bu topicte hui orta vadede alda ya da satta yazıyoruz.
Şimdi huide kasım başında bir yukarı yaptı ve şimdiki atak da dahil hepsi sıçrama.
Ne zamanki gerçek sıçrama gelecek burada hui orta vade alda yazılacak önceden.
KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN.
Jelibon.
Huide ii, gümüşte ii (dip alçalttı ele verdi), altında 2 bittiğinde olan sıçrama da orta vade alda olmalıki etiketleri koyduk diyelim.
Jelibon.
http://www.voborsa.com/forum/showthr...%FD#post422230
İyi haftasonları.
4-7 Ocak.
Jelibon.
1695 60 puana geldi şayet 1625 altına inerse orta vade sata geçer
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
30 luk
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri