1752.x
1736.x
1704.x
1662.x
bu rakamlar hep bu topiğin ürettiği rakamlardır,....
ayrıca bu topik,
2 hafta ile 4 hafta arasında bir dxy canlılığı tespit etmiştir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
fibo % 50
1661 kırmadan
forex short poz açmıyorum
1752.x ov,
1721.9 ov,
1704.x ov,
1662.x ov,
1736.x kv
1704.x kv
1679.x kv
rakamlar bunlar 3 aydır konuları üzerinde yazıldı bunlar,....
benim önem verdik lerim pis sırıtanlar,...
1752.x 1704.x ve 1662.x bunlar,....
1752.x son longu aşağı alan değer,.....yaklaşık 3 ay önce,...1662.x bu işlemin alt sınırını tutan değer,...
1704.x tekerrür long için bir anahtar,...denge değer,....
işte 1679.x kv olarak bu ikisi arasında,...1662.x longa stop yapar,...1704.x shorta,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu iş bakın 20 ekim civarında ben gitmeden önce yazdım,...oraları okursanız,.......
o sıra 1736.x kv olarak cebelleşiyorrdu ve biz bundan da önce 1704.x ve 1662.x hedef koyduk, ayrıca bu iki seviyeden günler öncesinde birde long da önerdik yetmiyormuş gibi,, bunlar hep yazılı 20 ekim ve öncesinde......ve ben yokken bunlar hep yaşandı,...
halende bu rakamlar çalışıyor halen geçerli ancak işte 1662.x altında yeni rakam yapar,...yeni rarkamlar üretir,....
bu rakamları veren indikatör çok isabetli,...güvenmesem yazmam burası sonuçta vob topiği,....
ve bu gold değerlerini vobdan daha iyi üretiyor,...
kaldıraç farkını çıkarsak vob çok zor piyasdır golda falan benzemez,...![]()
http://www.voborsa.com/forum/showthr...?t=221&page=12
1795 tepesinden bu güne benim yazdıklarımda bunlardır
dileyen baksın okusun
bol kazançlar ...
burada işte,...
mavi renk tek olduğunda bir short py gösterir ve mavilik sürdükçe devam eder, burada denediği halde yenememiş ve indik sekme yapmış,...
bu değer işte 1679.x rakamı,...
Şu an 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 konuk)
Yer imleri