flat hacı flat...şort kavırma
flat hacı flat...şort kavırma
BANGA mühim
hacı şöyle kuruyorum olayı; bizde 5-15-60 dakıkalıklar görece iyi dururken, günlük çok önemli dirençte... hani diyporum bu abd li artizler bu fiskali bağlarlar bir şekilde burası da kısa vadelilerin etkisiyle bir hülülülü yapar..sonra ver Allah ver aşşa...veya belki de devasa dirençleri kırar ranar ne biliimm.öylesine geldi aklıma
BANGA mühim
98800 e yazdım alışı *******
Ho ho ho treydırs..Happy hallowen, yok la pardon happy new year![]()
ula içimden bi ses şuvanki kademeleri uzuncana bi süre bi daa görmeyeceğiz (hani düşecez flan ) dio da.du bakalım..zati uykusuzum..
--Eksiklik Kendi Özümde--
athlon abi bende onu diyorum abi hiç mi piyasa yok nası bu kadar az işlem oluyor..
Bunlar bi süredir 2. seanstan itibaren coşuyolar, du bakalım bugün napıcaklar..
Çok Uzman
Çok Uzman
haci bu faiz geliri vs. olanlardan %35 vergi vs. deniyor bu nedir üwwww
dövize kayış getirir bu.. bence...
goodmorning
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
goLd ranıyor selÇuklu abi çok yaşa üwwwwwwwwwwww
bizde palaya bakıyoz pehhh
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri