11 inci ay derin nostalji akıl şaşırtacak kısım:
''FİSCAL CLİFFE YANLIŞ BİR UMUT''
Aradan 50 gün geçti piyasa fiscal cliffe yanlış umut yaptı tıpkı ve aynen yazıldığı gibi. vE jELİBON BUNU AYLAR ÖNCE YAZDI. HAKKATEN PİYASA FİSCALE YANLIŞ UMUT YAPTI VE BİR SÜRE ARTTI AMA FİSCAL CLİFF ANLAŞMASI OLMADI.
ÖNGÖRÜYSE JELİBON, NE DİYOSAK O.
11. AYDAN DERİN NOSTALJİ.
NOT: bu mesajdaki ilk mesajdan sonraki mesajlar 11. aydandır. Bugünün mesajı sanılıp kafa karışmasın sadece ilk mesaj bugündendir.
JELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
CİA AJANI GİBİ ADAMIM FİSCALL CLİFFİN OLMAYACAĞINI BİR SÜRE İÇİN 11. AYDA YAZAN AJAN JELİBON HÖRMETLER EFENDİM. GELECEK GÖRMEK SANATTIR, O SANAT DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA VARDIR.
ALAYINA TRİVELA!!!
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
yazının grafı.
grafta yazımın tarihinden sonra eski zirveyi geçmeyen ve çıkmayacak fiscal cliff anlaşmasına piyasanın yanlış umut taşıdığı gözüküyor, doğru umut olsaydı piyasa zirve tazelerdi. zirve tazelemeyerek piyasa bizzat hatalı umudu doğruya çeviriyor.
Şimdi kriti mania 31 aralık (+0-1-3-5) dipmi tepemi?
Niye önemi biliyormusunuz?
Çünkü bir sonraki papatya bugün açıkladığım 1 mart 2013 dür.
Ve 18.12.2012 kapanış yükseği erken tepeyse piyasa da 1 mart 2013 e kadar düşme riski vardır.
Bundan nasıl kurtulur asrın öküzleri? Tek şansları 31 aralık ya da 1-3-5 günün hemen dip olup bir an evvel dönmesi öküzlerin tek şansıdır bu olursa da piyasa 1 mart 2013 e artar.
Yakında anlarız. 2013 ün hemen başları özellikle iki haftası yılın en kritik zamanlarıdır.
Jelibon.
Madem öyle işte böyle içine girelim.
Jelibon.
Gold günlük içi.
Jelibon.
Pes, mümkünse 1 martta görüşelim.
İyi yıllar tekrardan.
Jelibon.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
2013 önce sağlık sonra huzur daha sonra anı güzel yaşama dileği getirsin yeni yılımız hayırlı olsun
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
iyi seneler herkese
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri