Usd/jpy 240 dakikada çok harika bir fincan kulp yaptı...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dönduk başa grafik attım
![]()
dönduk başa grafik attım
![]()
Uzlaşmaya göre oyanayacaklara yöntemi yazayım.
Uzlaşmayı hep arkana alacaksın...
Örnek uzlaşma 44000 ,fiyat 43900 short
Uzlaşma 44.000 ,fiyat 44200 long..
Py de o şekilde oynuyor,taktiklerini yazıyorum diye umarım bana kızmıyorlardır,Gerçı kızsa ne yazar, ben oynamıyorum,
Sevgiler....
Uzlaşmaya göre oyanayacaklara yöntemi yazayım.
Uzlaşmayı hep arkana alacaksın...
Örnek uzlaşma 44000 ,fiyat 43900 short
Uzlaşma 44.000 ,fiyat 44200 long..
Py de o şekilde oynuyor,taktiklerini yazıyorum diye umarım bana kızmıyorlardır,Gerçı kızsa ne yazar, ben oynamıyorum,
Sevgiler....
petrol gidiyor gene bu gece katliam olabilir dowda
petrol gidiyor gene bu gece katliam olabilir dowda
vob dan ayrılmakla hatamı ettim nedir..ben bıraktım sistem çoştu....
vob dan ayrılmakla hatamı ettim nedir..ben bıraktım sistem çoştu....
short devam ediyorum beklemeye devam
short devam ediyorum beklemeye devam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri