topiğiniz hayırlı olsun.. garan görüşünüzü koruyo musunuz?
topiğiniz hayırlı olsun.. garan görüşünüzü koruyo musunuz?
çok sağolun .
O günden sonra ilk defa baktım ; çünkü hisse alıp satmıyorum .
Onların ağa babası vob varken
neyse
geçen hafta 9.400lardan boşluk bırakarak 9.00 seviyelerine düşmüştü .
Tahmin ettiğim gibi boşluğu kapatmaya gitti . Hatırlarsanız takozun üst bandına gider demiştim . Işte o üst bant 9.40 idi .
şimdi yarın dananın kuyruğu kopacak . Neden ?
çünkü bu son 3-4 günlük çıkışı indik onaylamıyor . Aslında 9.20 de al vermiş o ayrı ama içi rahat değil . . .
Bugün kapanışa doğru eski zirve 4.20 den satış yedi gayet doğal olarak 4.34 e gevşeyip kapanışı 9.38 den yapmış .
Eee sonuç ; tam takozon üst bandında kapattı 9.60 yi kırıp giderse benim eski analiz geçersiz olacak .
Benim tahminim önce hızlı bir satış yiyip önce 9.30 - 9.25 altına sonra da daha aşağılara gideceği yönünde . . .
Bunlar sadece benim tahminimdir , yanılabilirim . Ama bilirsem havamı atarım)
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
Yeni konu Hayırlı olsun Sayın gnome. Başarılar...
Çok teşekkürler, kolaylıklar diliyorum...
Sanırım artık herkes uyudu . O vakit ortaya çıkabiliriz . . .
çok güzel bir yükseliş oldu pazartesi sabahından beri . 96.500 üstünde ısrarla long önerdik . Bugün 99 bini gördü .
Yalnız sistemlerden biri uyarıda bulunuyor . Sarı renk belirsizlik gösterir . Fake olabilir der . Bu harekete fazla güvenme der .
Gerçi bu aralık vadenin grafiği ama örnek olsun . çarşamba sabahından itibaren sarı renge geçen sistem (97.600 lerde ) perşembe kapanış itibarıyla hala sarı da kalmaya devam etti .
şimdi ne olacak ? Yeşil veya kırmızı barı bekleyeceğiz . O da cuma günü gelecektir . Unutmayın bu vadede pazartesi akşamına kadar para kazanmaya devam edeceğiz edeceğiz edeceğiz edeceğiz edeceğiz . . .
Y E S , WE CAN !!!
patrun hayırlı olsun topik...
2013,00
Diğer topikte kaldı yükselirse 98.500-99.000 hedef ve çok güçlü direnç yazmıştım . Gerçi ben yazmasamda grafikte bakan gözler görebiliyor . Bugün 99.000 den sert geri geldi .
Y E S , WE CAN !!!
Sarı renk barlar para kazanmanın zor olduğu dönemleri gösterir . Mevcut hareketlerin güvenilmez olduğunu işaret eder . Dikkat ederseniz grafiklere barlar sarı iken gereksiz heyecana gerek olmadığı görülüyor .
Bazen kırmızya sonra tekrar sarıya , ya da bazen yeşile sonra tekrar sarıya geçebiliyor . Burada ufak tefek zarar olabilir . Aslında sistem ile beraber diğer indik takip edilse o da olmaz . Diyelim ki 1-2 ufak zarar oldu . Dikkat ederseniz zaten en fazla 1-2 yanlış sinyal sonra trend başlıyor . Kaybettiğinizden çok daha fazlasını kazanabilirsiniz .
Karşımıza yine çok sevimsiz bir durum çıkıyor . Nedir ?
Sabır ve disiplin . . . Bu ikisine sahipseniz çok para kazanırsınız .
Korku , şüphe ve inançsızlık bunları unutun . Kendine güvenen ve cool trader olmak gerekir . Bunları yapabilirseniz birgün sizde pala nın yılbaşı partisine davet edilebilirsiniz . . .
Ne demiştik ufak zaralarda korkmamak gerekir . Arkası daima büyük kardır ; ama yapabilene . . .
Bilhassa hatırlatmakta büyük fayda görüyorum . 87.500 den 98.000 lere yaptığımız tek zarar ödediğimiz komisyonlardı
Biraz sonra grafikleri atarım . . .
Y E S , WE CAN !!!
Şimdi böyle bir trendde sabırla oturmayı bilen bir trader pala bile şapka çıkartır .
Grafik 20 dakikalık 87.500 de al verdi ve hala alda .
En sevdiğim dakikalar 20 ve 30 . Ne çok kısa , ne çok uzun. Tam kararında . . .
Y E S , WE CAN !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri