patladım![]()
patladım![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Ayılı Pilav. Salçalı soslu...
![]()
En az 3 HİSSE...
Ggggggggoooooooooooooooooooooooollllllllllllllllll llllllllllll
bu ne lem adam semboliğimi yedi
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
GoL uLan goL
Lannnnnnnnn
Gol laaaaaaaa
goL LAAAAAAAAAAAAAA GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
FULLLLLL *********
Ayılı pilav endekse iyi geldi.....![]()
En az 3 HİSSE...
reşort şubat
BANGA mühim
100 BİNDEKİ satışı alsaydı eklerdim buraya malesef... ekleyecek bişey yok inşşşş 10 bin pivan düşünce zero işlemi eklerim ühühühüh
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri