2276 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: vob seansı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Üyelik tarihi
    Feb 2012
    Yer
    İSTANBUL
    Mesajlar
    7.286
    Teşekkür Teşekkür 
    11.933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    69.395
    Toplam Teşekkür
    7.292 Yazısı Teşekkür aldı

    Standart

    Böylesi bir devasa tren bittiğinde illaki aşağı yukarı çalkalama yapacaktır , yapmak zorundadır . ( yemeğin hazırlanıp masaya gelme hazırlığı hatırlayınız ) .


    Bu çalkalama , testere ya da yatay piyasa ne derseniz deyin aşağı yukarı kar fırsatları sunacaktır . . .

    Yatayda başarılı oluruz . En kötü ihtimalle 80-82 aralığında olduğu gibi çok fazla kazanamasakda , birçok kişinin düşeceği tuzağa düşmeyecek en azından para kaybetmeyeceğiz indikler sayesinde . . .

    Aslında yukarıda grafik analizini yapmaya gerek yoktu . Sistemler bize nerede ne yapmamız gerektiğini işaret edecekti . Ama fazla analiz göz çıkarmaz . Ormana tepeden bakmakta ve değişik görüş açıları geliştirmekte herzaman fayda var .

    Lakin hep dediğim gibi tahmin yapmak kötü değil . Kötü olan olacakmış gibi düşünüp o fikre saplanmamak . Tarafsız kalabilmek .

    Gerçeği ancak tarafsız bir göz görebilir . . .
    Y E S , WE CAN !!!

  2. The Following 18 Users Say Thank You to gnome For This Useful Post:


Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •