Teşekkür ederim .
Acaba dedim ortada duruyorda ben mi görmüyorum ?
Millete madara olduk diyedemek ortada değilmiş rahatladım . Sizde bulamamışsınız . . .
Alakanız için Sağolun iyi geceler . . .
Teşekkür ederim .
Acaba dedim ortada duruyorda ben mi görmüyorum ?
Millete madara olduk diyedemek ortada değilmiş rahatladım . Sizde bulamamışsınız . . .
Alakanız için Sağolun iyi geceler . . .
Y E S , WE CAN !!!
çok sağolun , çok teşekkürler . . .
Y E S , WE CAN !!!
ne demek biz teşekkür ederiz. bilgi paylaştığınız için.![]()
syn indregandi yine döktürmüşsünüz bugün...ustad 63 haftadan 31 hafta yemişiz. ya 34. haftaya dusecez .yada yukselecez.ama bızım borsa nasıl ayrıstı bu kadar kavrıyamıyorum.brezılya ıle aynıydık noldu k.ıragı bızemı bagladılar haberımız yok???
hocam gümüşte haftalık olarak cızgılerımızın durumu nedır?
iyi geceler....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
%1 ise rabbime bıraktım,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kırmızı ve mavi 0 olduğunda py yatay,...poz flat,.....
kırmızı ''0'' üstünde sat, mavi ''0'' üstünde al,.....
gümüşte onsta, alayında...destek yok direnç yok, tarih zaman yok, kazanç var kazançtan yorgunluk var,.....hesap yok, portföy yönetimi yok,.....
şaka bir tarafa bir sistem bu şekilde yukarıdaki ögeleri barındırmalı, ........asılolan bu,...
sağlam ve kaldıracı en yüksek yerde,...direk nakit çalışmalı, otur başına al çık git,....
nbetçilik yok,....
sadece trade olmalı,...
ama birde deneyelim,...gerçi oldu ama deneyelim,....kayma varmı, kaydırma varmı,...
deneyelim, şanındandır,....
bununla no vob fuuuuuuuuullllllll forex olabilr,.......
malesef çuvalladı, patateste kaldı,....
so sory, ülkece zengin olabilrdik,....
kullanılamaz deyil ama, ho istiyor, ho isteyince tepe kayıyor, sarılar kayboluyor, bütün olaysa sarılarda,....
sanılanın tersine al da veya satta deyil,....
sarı py değiştiriyor,...yön değiştiriyordu,...hazırlık durumu ve zirveye pramitleme imkanı sunuyordu,...
goldda açıkça görülüyor,....
yinede günlükte tutma şansı var, ama minör zamanlarda ho suz olmuyor,....
so sory,.....
6 ay geçti,...bu gün bir arpa daha yol aldım, kısmet,....
Hayırlı sabahlar cümleten
günaydınlar bakalım,....
dün hayal yordu beni,.....eskiden heyecanlanırdım, sabaha kadar uyku tutmazdı,......
****........koyum,.....öleydi,...yeni bir şey buluyorsun ve hayatını değiştiriyor,....
getiri anlamında deyil,....
(destek yok direnç yok, tarih zaman yok, kazanç var kazançtan yorgunluk var,.....hesap yok, portföy yönetimi yok,.....)
bu anlamda bunlar büyük konfor,...neden.......
bir yerden sonra para kazanmak istemeyeceksiniz,...çünkü para kaybetme sorununuz yok,.....
öyleyse,.......
para kazanmayı para kaybedenler ister,....günlük hayatımızada dahi hep bu kayıplar var dır,....bunun adı harcamadır,...
harcama,....
kelimeye bak,...
harcama,..
parayı zamanı,...
demekki sistem parayı çoğaltacak, ama zamanı harcamayacak,......
yani para kazanacaksın, ancak kazancının paşında durmayacaksın, yani bunu koruma derdi olmayacak,....
portföydü, yönetimiydi,....eğer kazanılan zorsa, işte bunlar birbiri ardınca devreye giriyor,....
hayat ne oluyor mındar,.....
yukarıdaki çalışsa idi,...mındarlık bitecekti,....çalışıyor ama,...belki getiriside çok iyi ama,....
ben onlardaki sarıyı istiyorum,....işim sarı ile, yeşil kırmızı ile deyil,....
olacak inşallah,....
önce yol aldım, dün bir arpa boyu daha geldi,...
mevki,....
%80 ile %100 arasında ve ya %80 de kalıyor ya %100 oluyor....
öyleyse bir şey %100 olamaz,.......
tövbe estağfurullah....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri