kırmızının mavi üstüne çıkışları bunun habercisi olacak, ...şimdi
lik bu yok,...
kırmızının mavi üstüne çıkışları bunun habercisi olacak, ...şimdi
lik bu yok,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
işte bütün bunlarla uğraşmamak yada zamanı olmayanlar,....
proceksiyona bakacaklar,......
81175 şimdi gelirse dengedir 63 hafta sonra gelirse diptir,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ben de aktif izliyorum hocamı.. ancak diğerleri sayfaları açık arada sırada bakıyorlar herhalde..
başkaca,...
saatlikte bu üçlü harket yatay pysaları her türlü ikili ise çıkışı yada düşüşü verirdi,...
bu çalışma ben gitmeden önce yaptığım çalışma,...
şu nada üçlü hareketten py kurtulmadığından yatay devam ediyor,....zira 98000 tepesi altındayız,...ancak çokta kritik yerde,......
day pvt önemli o nedenle,...
![]()
dolyısı ile pvt önemli ve ilk verdiğim 96206 vermişiz,...23 aralıkta,....
sonuçta pvt gün içi önmeli,....
izlyen sl,....
5 lik,
97175
des 97450(bir önemi yok,...sadece ne yapıyorlar ,eskiden stop yapardık o da patlatırdı, zaten iki kere gelmiş, milimetrik çalışıyorlar hep, ancak altında kapanışlar önem arzeder)
sn:indregandi bu kadar indikatör ben meta kullanıyorum bana da uygun görüş bildireceğin bi sistem yok mu sizin yazdıklarınızı çözmekte ben zorlanıyorum koca kafalı olduğum dan![]()
short için izleyen 97650,....
dir 97600(dediğim gibi, önemi yok ama ne yapıyorlar,...üstünde kapanış önem arz eder)
al diyeceğiz sat diyeceğiz o da olmaz,....problem olur,...
çalışmaları açıkladım,.....
izleyen mantıkta destekte veya direnç te durmuyoruz, bir basamak gerisinde duruyoruz emniyetli alnda,...zira indik tölera ediyor, etmediği an sl oluyor,...poz flat yada terse alım,...
bende mta 4 kullanmıyorum,...bir ara baktım ama,....aynı yani mtx neyse o da aynı,....
orada heiken ashi li basit bir indik var, grafı çizgi moduna al,...hareket hemen çıkar ortaya, yani çalışma şekli,...
gld 1 dk alışa geçti....
5 ve 60 satışta,...
5 likte izleyen sl 1655.7 altında veya çarparsa işi biter,....
Şu an 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 konuk)
Yer imleri