roketleriz birazdan önce silkeleme sonra zıplatma
roketleriz birazdan önce silkeleme sonra zıplatma
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
fiskal klif
not artırımı
ranacakmıyız astatin abey projekşin megafonu goymuşun üwwww
valla hacımemü inan bilmiyom...megafon veya ters raning trien"gıl" ı gıllandırmak için koydun sadece... yannız yok fiskaldi yok zattu zurttu, o kadar tantanaya rağmen son zirveden gelen dibi yenilemedik..gıllandığım için kenardayım.. şu an %51 long görünüyor bana ama poz flat
BANGA mühim
noel baba ranning fiskali
aynen abi fiskal miskal -200 fıçırda adam düz açtı pehh
dolarada satış geliyir üwwwwwwwww
tahminim ranar du bakalım
NOEL BABA RALLİSİ
abi olayın analizi şöyle;
cliff (klif) ve chasm (kazım) manası aynı aslında ingilizcede..uçurum...hehehe..DOW un ve bizim piyasanın özeti;
Fiskal Klif, Çakal Kazım'a karşı... Fiskal Klif: DOW daki ayu pala, Çakal Kazım: VOBdaki boğa PALA....
Çakal Kazım Fiskal Klif i yener bence
BANGA mühim
96125 e sarkarsa long fısratı verir bu palloş
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
fıçırlar gene ekside arkadaş pehhh
96675 önemli bir direnç artık hacimle geçerse yallah deriz
az pilav short açtum demekki ranacak..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri