hacılar guclenıorum,haberınız ola...rın rın rın rın (itbalğı yaklaşma efekti)
hacılar guclenıorum,haberınız ola...rın rın rın rın (itbalğı yaklaşma efekti)
--Eksiklik Kendi Özümde--
bu kadar ralli yiter az soluk alsın ayvan terledi
shortcu kalmasın 93500-94 e yolculuk başladı başlaycak görünüyor![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Bu nunular çalıştı çalıştı..çalışmazsa şortcuları organize suç örgütü suçundan içeri tıkarlar...nunuların olduğu yerede hacim çok düşük olduğu için nununun çalışmama ihtimalide az deil
![]()
BANGA mühim
bu aralar sisteme uysak eyiydi..son sat sinyalindne sonra yine destekde tutunuyor gbi..birde zayıf hacimli yörlerdeki sinyaller çarpılabiliii..o yüzden son sinayel bakıp balıklama dalmasın kimse ha..aman diyim..çoh zamandır sistem geyiği yapmamıştık da o açıdan..hep ciddi hep ciddi yazış nereye kadar..arada bir geyik lazım
![]()
BANGA mühim
çookkk sıkıldım hacılar....bişiler mi yapsak...hadi gelin haftaya buluşak yahu..iki laflarız...ben bir tek stetom la görüşüorum...kafa açıo artık,hep mahi dio bana buluşmalarda.sonunda kızı bunalıma soktu.....ha bi de içince sapıtıomuş..
)
ISE 100 parabolic moves are usually followed by sharp corrections. Price far from average -> possibility of pullback
ALINTIDIR...
abi çok ısrarcısın buluşma için gene...ama bak bu sefer çok içme,o değil iç de ,bi de karıştırıosun..o olmuo..sonna uuraş dur..![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri