Cuma sabah saatlerinde 1712 üstünde kalırsa yukarı gidecektir ve bu yataydan sonra iyi para kazandıracaktır . . .
Cuma sabah saatlerinde 1712 üstünde kalırsa yukarı gidecektir ve bu yataydan sonra iyi para kazandıracaktır . . .
Y E S , WE CAN !!!
Düz çizgi aşağı geçilirse short , yukarı geçilirse long . Zırt pırt geçti , o zaman zırt pırt işlem yapacak birşey yok .
çizginin bir tarafına ne kadar giderse diğer tarafada o kadar gider. Mesela 1712 altında 1705 e düştü . 7 puan . Yukarı çıkınca 1712+7= 1719 a gitti . Yes . Bütün manyak çubuklar 1719 dan geri dönüyor . Tabii kısa süre için . Ya her 1712 yi kestiğinde al-sat yapılacak . Ya da risksiz flat olarak cuma sabahı beklenecek .
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
yes we can gnome patron .. 1750 kapatsın bugunkü bar...![]()
2013,00
Çok Uzman
Aslında shortluk bir durum yok .
Yatay da mavi çizgiyi beklemek daha iyi sonuç veriyor . Gereksiz tansiyonu önlüyor .
1703 alışı 1712 den sattı .
1712 satışıda 1714 den zararla kapatıp longa geçti ve hala longda .
Y E S , WE CAN !!!
?????
Y E S , WE CAN !!!
O paslı makina bozuntusu elimizden kurtulamaz . . . Hertürlü sırtındayız![]()
Y E S , WE CAN !!!
makine gümüşte ne diyor gnome
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Hala aynı 12-14-17 ve ay dönümü yeni ay olan 13 aralık 72 saate tepe sonra yıl sonuna satış 2013 e yükselişleri devir.
Ya da direk yıl sonundaki dolunaya tepe.
Elbette öküzler birinciyi istiyor çünkü orta vadeli aralık sonu ocak başı döngü dibe gelirse yatırımcı için ikinci kademeli alım fırsatı olacaktır, bilindiği gibi ilki ekim sonu kasım başıydı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yalnız hakkını yemeyelım.paslı maslı dedık , ama daha yenı yağlamışlar tıkır tıkır çalışıyor bayağı bır dağıttı ortalığı akşam akşam![]()
Y E S , WE CAN !!!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri