Ne oldu lem İMKB madaranin ayulari?
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bazı ayu boğa bölgeleri vardır
Son günlerde önlenemez bir boğa bolgesindeyiz
Ayıların hepsi karavana madara olmuştur
Dimahlari sasmistir
Allahtan onceden arazi oldularda
Kyyi kandiramadilar bu sefer
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Aylıktan başlayarak güncellememizi yapalım.
Baya bir süre oldu, değişiklik yok ama bilindiği gibi yapılar çok ağır abclerden hatta daha altlarda abcde lerden oluşarak epeyi zaman alarak ilerliyor.
Jelibon.
Bir multi yüzyıl tepesi formasyonu olan genişleyen tepemizin adı aylardır megafon tepe.
Bu formasyon çeşidi güvenilirdir ve hakikaten gerçek tepelerde görülür.
Şu an gördüğümüzde oldukça büyüktür ve sebebi de multi yüzyıl rallilerinin bitişi olacaktır.
Tarafımdan değiştirilmedikçe ana resim büyük senaryo uzun zamandır bahsettiğim bu senaryodur.
Jelibon.
Tarafımdan değiştirilmedikçe büyük resimde en çok ihtimali olan senaryomuzda,
Ne 2000 ocak tepesi ne de 2007 ekim tepesi sp de Grand Supercycle derece dalga III dür.
O iki tepe büyük bir megafon tepenin A yukarı ve C yukarısıdır.
Ve şu anda da E yukarıdayız.
Buna göre GSC derece IV aşağı, III E tamamlanınca 2012 sonlarında ya da 2013 başlarında başlayacaktır.
2013 de başlayacak GSC IV aşağı geçmişte 10 yıldır gördüğümüz B ve D düşüşden çok daha sert ve güçlü olacaktır.
Jelibon.
Dow aylık.
jel.
Topicte aylar önce verilmiş,
7 de 7 megafon tepelerin kanala değme istatistiği olsa da
haftalık sayımda herhangi bir truncate kalma durumuna karşı
ana sayımla beraber alternatif sayım vermekteyim,
akıldan o tür bir truncate (az ihtimal de olsa) çıkmamalı.
Jelibon.
Dow haftalık.
jel.
E dalgasının kısa kalacağının teyidi a tepesinin altına geldiğinde teyit edilmiş olur mu? Aylık grafikte
Y E S , WE CAN !!!
2.dalga 1929 düşüşümü bilmiyorum eğer ööyle ise bu 4.dalga yatay ya da ücgen olmalı.o zaman altının 1900 lerden başlayan düşuşu gibi çok sert bir düşüş dalgası ile başlalmalı ve sıkısarak devam etmeli aynen altında son bir yıldır gorulen dalga gibi
isn't it?
Y E S , WE CAN !!!
Dow günlük.
Jel.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri