Olur.
Olur.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Çok sevdik be Abi
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Tarım dışı ile poza girerim artık, su bulanık, içerde balıkda olabilir timsahda![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
dün saat 2 de rsi trend kırılışına onay verdi büyük ihtimal 74500 altına sarkma bugün görülebilir..
vob ta da aynı durum var onda da 93500 altı görünüyor
doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!
veriyle beraber ya da verisiz artık 1670-80 ya da 1705 üstünde alım fırsatı verebilir rsi yi takip etmekte fayda var diye düşünüyorum..
doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!
OBO YAZACAĞIMA TOBO YAZMIŞIM YANLIŞ ANLAŞILMASIN![]()
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Altın grafiğine bakınca taaa 1749 dan beri hala satta olduğunu görüyoruz . Saat 11.30 itibarıyla 1706 üzerinde al gelir . Ne kadar aşağıdan al gelirse karı o kadar kitleyeceğiz .
BİR İHTİMAL 1692-93 E KADAR DÜŞÜP MUHTEŞEM BİR TERS OBO YAPABİLİR . WE DON'T CARE![]()
DÖN DUR YOK AL GELECEK VE LONG OLACAĞIZ . NE ZAMAN GELİRSE . . . . İSTER OBO YAPSIN , İSTER AMUDA KALKSIN . AL GELECEK VE BU SEFER LONG OLARAK PARALARI GÖTÜRECEĞİZ . . .
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
Temel'in şifresi moskova'da , da vıncı'nın ki vatikan'da , pala'nın ki istanbul'da...)
))
Y E S , WE CAN !!!
Eğer ters oboyu 1692-93 e düşmeden bu seviyeden yaptıysa long çok avantajlı olacak . ÇÜNKÜ SAĞ OMUZ YUKARIDA KALIRSA KİTABA GÖRE HIZLI ÇIKIŞ OLABİLİR . Lakin biz al sinyalini bekliyoruz . 1704-1705 üstü olacak .
HATTA BİZ LONG OLALIM SAAT 16.00 - 17.00 GİBİ 20 PUANLIK SPIKE BAR GELSİN YUKARI![]()
Y E S , WE CAN !!!
"Avrupa Merkez Bankası'nın dün gerçekleşen toplantısında Yönetim Kurulu'nun çoğunluğunun faiz düşürme taraftarı olduğu açıklandı."
haber bu;
şimdi patronlar bu elemanlar faizi düşürürse ne olur?
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
1685 altı
1705 üstü
gösterge satta ani haraketler dışında dönmez tarım gibi
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri