Herksin çok iyi bildiğine eminim ama yine de naçizane bir öneri ekran başında değilseniz cep telefonu internet üzerinden asla işlem yapmayınız .
Uzun zaman önce yaşadığım acı bir tecrübeden sonra bugün öğlen 90.525 den long olmuştum . Daha sonra dışarı çıkmak zorunda kaldım tlf dan takip ettim . Bir ara bir baktım 90.375 . 90.500 altına indiği için short açmam gerektiğini düşünerekhemen tlf dan longun iki katı short girdim .
Biraz sonra yine baktım 90.075 keyiflendim ama bir saniye sürdü poz sayısına bakınca epsinin long olduğunu gördüm ve içimi derin bir acı kapladı

ikinci girdiğim emri short yerine long girmişim yanlışlıkla . Hemen flatledim ve başka işlem yapmadım neye yarar sabahki karı geri verdik enayice
ÜWWWW Kİ NE ÜWWWWWWWWWW
Yer imleri