Çok Uzman
ben emmi konuşuyo
2013,00
3 ekim papatya ardına 25 ekim papatya ve 14 kasım bradley.
25 ekim papatyanın bir altına geleceğini zaten bekliyorduk.
14 kasım bradley yani dün kapanış düşüğü kalırsa 4 tepki bugün itibarıyla başlamıştır.
4 tepkinin bitiş tarihi elimizde yok elbette,
31 aralığa kadar hem 4 tepki hem son 5 düşüş göreceğiz gibi.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu 4 tepki altında da yeni ay dolunay arasında döngü inversionuyla bir yukarı yaparsa güzel bir uyum olur ikisi arasında.
Şimdi mesele önümüzdeki dolunaya bu tepki sürecekmide? Bakacaz bakalım 15 gün boyunca.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Kısa vadede ilk şuna dikkat edecez.
Biliyorsunuz dünkü satış 90 lıktı, 90 lık ardına bir daha sert satış gelmeyeceği sıfır ya da hafif artı kapatacağı biliniyordu.
Ve şu an bu yolda ilerliyor.
Etiketi kesin atmak için yani 3 düşüş bitti demek için bugünkü yatay kapanış ardına yeni bir 90 lık satış olmaması lazımdır.
Eğer cuma pazartesi ya da salı bir 90 lık satış gelirse ve bugünü altına alırsa 3 aşağı bitmemiş demekdir.
Jelibon.
Yarın kritik cuma sahnede olur.
Jelibon akdenizde olacak bu hafta sonu.
Telefondan yarın atarım günlük destek direnci.
Altında 200 saatlik hoya dikkat edin birkaç gün üstünde seğrettik ama bugün altındayız.
Yukarı olması için üzerinde olmamız lazım.
Pazartesiye ya da salıya görüşürüz, başarılar.
Jelibon.
eşşolueşşek altın ... takıldı kaldı **
2013,00
Doğru bunlar oldu dip alçaltmazsa oldu önce ordan teyid ister, sonra da bu yeni ay dolunay yukarı gelirse 2 nin B sinde olmayalım.
Bu 29 ekimdeki dolunaydan 2 gün gecikmeli 4 dizdirirse yogiye 3 deyiz.
2 dizdirirse 2 B deyiz.
Bunların ikisi de değil yeni ay dolunay arası satarsa 2 nin dalgalarındayız hala demekdir de bu grafın itki neresinde bu nasıl olacak ben bunu çözemedim.
Jelibon.
abi correctiv yukarı sayıyorum ben .... gerçi bu sarıgız benim sayımları exx eder ama ... yinede böle benim projeksyon
![]()
2013,00
mobil cihazlarla trade eden arkadaşlar memnunmusunuz grafik ve indiktör yükleme de trade ederken sorun yaşıyan varmı dezevantajı varmı tecrübenizi yazabilirmisinz
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri