aralık dolunayda 1640 rakamına gelirsek haftalık 34 ho destek alım yeri de iyi olur.![]()
aralık dolunayda 1640 rakamına gelirsek haftalık 34 ho destek alım yeri de iyi olur.![]()
Bugün altın
Dirençler 1732-1742 ve 1755-1763.
Destekler 1713 -1721 ve 1705-1707 ve 1685-1692.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sistem yatay satta burdan döndü döndü dönmedi yılsonuna kadar düşüş seneryosu ağır basacak
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
bağladım 32 - 35 günlük temizzz stres yok dert yok vadeli mevduatcılar birliği pehhh
zor iş bu işler vesselammmm son durumda anlaşılan tl değerlenecek altın düşecek gram altın diplenecek nakitte kalak
bankalar yıl sonuna girdiği için banka şubelerinde büyük rakamlara düşen faize göre ekstralar var direk mt. veya müdürle görüşerek değerlendirek üwwww
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bol şanslar, sabah bakarız.
jelibon.
siliver acaip isyan ediyor.
jel.
dip yap lem perşembeyi dip yap lem.
jel.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri