Yeşil çizgi düz , bu da trend yok demek yatay piyasa . Shortladık ama garanti değil . 1728.15 üstü shortçuyu bozar .
Bu arada ne oluyor orada 20 dakikalık ısrarla al veriyor . Hala 1728 altı - üstü .
Adx dibe vurdu trend başlayacak .
Yeşil çizgi düz , bu da trend yok demek yatay piyasa . Shortladık ama garanti değil . 1728.15 üstü shortçuyu bozar .
Bu arada ne oluyor orada 20 dakikalık ısrarla al veriyor . Hala 1728 altı - üstü .
Adx dibe vurdu trend başlayacak .
Y E S , WE CAN !!!
1728 duvarını geçemeyen pala yıldı . Ha ha ha düzenli geri çekilme halinde şu anda .
Ortalık karıştı yine . 1724 gördü gelsin pointler . . . Saat 20.31
Y E S , WE CAN !!!
Aha boşluk bıraktı 1723.80 flat...
SİSTEM SATTA AMA DAHA AŞAĞILARADA GİDEBİLİR , BEN KORKTUM 1727.50 -1723.80 ÇIKTIM . ŞİMDİ ARTIK GO HOME . . .
HALA İNDİK YATAY PİYASA DİYOR . NE TARAFA KIRILIRSA O TARAFA AMA 1728 ÜSTÜ SHORT OLMAMALI ŞU AN İÇİN.
Y E S , WE CAN !!!
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bir makro var, bir de Jelibon ew var.
İkisi birbirine ters.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Makroda olayımız seçimdi, ardına olayımız bir anda fiscal cliff'e döndü.
Anlattık dedikki iki parlemonta biri kolanın elinde biri pepsnin elinde.
Yıl sonunda müthiş vergi artışı ve harcama kısıntısı.
600 milyar doların ekonomiden geri çıkışı.
İki kutup uç kola ve pepsi zamnları yok anlaşmak için yaklaşıyor süre bitimi ve anlaşmayıp kanun çıkartmazlarsa yıl sonu otomatikman paranın ekonomiden çıkışı kurgulanmış durumda.
Jelibon.
Son benzer durumun oluştuğu 2011 yaz ayları idi.
Temmuz sonlarından ağustos ortalarına yüzde 17 düşüş oldu.
Jelibon.
Diğer yanda jelibon ew.
Son rallinin eksik olduğu gerçeği.
Sebebi ne olabilir?
Fiscal cliffe yanlış bir umut, Q3 den sert fed alımı, belki başka birşey, bu talep nerden ve neden gelecek emin değilim ve bilmiyorum.
Jelibon.
Kağıtlar aşırı satımda. Bu insana ralli olmalı düşündürtüyor.
Yanlız akıldan şu çıkmamalı çoğu crash zaten aşırı satımda olur.
Elde birde parametre resmi crash sinyali var ve 4 ay içinde çökmeli.
Bu aşırı satım ralli olacağını kesin garanti edermi? Etmez, parametre ortada olmasa cevabım eder olurdu.
Jelibon.
Kısaca konu şu.
31 aralık papatyadır.
Bir önceki papatyada dip aldık ve etiket attık, ancak ewden tepki ardına papatyanın altına gelecez dedik.
geldik..
Net açık 31 aralık papatya ya dip ya tepe.
Ew tepe olacak diyor.
Ancak dibin tarihi elimizde yok, belki 13-14 kasım yeni ay ve bradley.
Şu an net bu tarihlerdeyiz.
Ewim hatalı ise 31 aralık dip olacak, aslında o ew ya günlükte ya haftalıkta truncate e olarak işaretli.
Truncate e ise 31 aralık papatyası dip olacaktır.
Truncate değilse 31 aralık tepe olacaktır.
Ben birini tutuyorum ve bunu cümle alem biliyor ama diğeri de aklınızda olsun. Hiçbir zaman unutulmasın.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri