ralli...eynseynç
ralli...eynseynç
BANGA mühim
opsiwan..15 dklıkdaki raning mi ranamaying mi 3angle
BANGA mühim
bence long live divergence usta..ama ranamaying süsü vererek az randırarakda raning süsü verecek lebron..ee beylece shortcuları gorguturkene trene lonkcuları dolduracak sonna divergence peşinden aşağı sarkışla ver elini şarkışla...deyim ben usta...tabe ranamaying de olabilüü çinki önemli rakamlar vuruldu..kısa kalabilüü o yüzden ayuu cıkabil
eee zamanıdır kış uykusu içün yağ depolamaları lazumdur bunun içinde beslenmeleri gerek tabigine...
![]()
COMANDANTE
astatin şortlarını maliyetine kavırladıktan sonra bir de bir miktar lonkkk açtı..Allah günahlarını affetsin..Amin
BANGA mühim
ula bayılıom şu haber barı sonnası attıvı minör barlara peşisıra...namıssız seni....))
--Eksiklik Kendi Özümde--
stetomus ranning tiriyengılları sever, hele hele sexy flexy bayılır...))
ps: sazangral nerde yahu..??
hacı,
fileksi ile bana ultrabook alacaymışın..fileksi dedi..benim için sakıncası yok..söliim dedim..geçen sony vaio duo 11 i YDdan satın alan bir arkadaş vesilesiyle fiziksel olarak inceledim...elledim okşadım...kız arkadaşım "işin gücün böyle cihazlar oldu" deyinde, cihaza sarılıp cihaza "yooo bebeğim üzülme öyle demek istemedi" dedim..o derece yani
![]()
BANGA mühim
opsi..raningdir abi bu..raningdir de...
![]()
BANGA mühim
proceksiyon...o kamaşullah saatlik barın ardına eklenen minör barları (hiçbir işi yok,sadece doğrama trade i için)...ve baya uzun bir süre..sonnası, o kamaşullah barının en düşüüne bi çıtır trend,ve peşinden "where were we?" trend devamı..(W form)..o nun da hedefi du bakiim kaça gelio?..hah buldum..981xxler-983xx ler flan..)
usta bizim emektara bi guma getirdim yaw baya ucuzladılar 8 gb RAM turbolu falan 3.1 hız 750 gb HD var yannız Win 8 var bi türlü alışamadım yaw..XP nin gözünü seveyim ...ilaçlı prgler kullandığımız için fazlaca kur kaldır oluyo tabe haliyle..bazen Win 8 klasör silergene izin almanız lazumdur deyi..o zaman zıvanadan cıkıyom..bu arada 7 senedir xp gullanıyom hala güvenlik acığı güncellemesi yapıyolar yaw..7 yıldır kapatamadılar acıklarını ben pes ettim daha güncellemiyom tırı vırı geliyo artık 7 yıldır tamam olmaz mı pro yaw şimdi gireyim gene vardır güncelleme haa..gülermisin ağlarmısın duruma yaw..![]()
COMANDANTE
Şu an 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 konuk)
Yer imleri