BALKONDAN DIŞARIYA BAKTIM HARİKA BİR HAVA VAR CAM GİBİ HERYER MANZARA ŞAHANE HD KALİTESİNDE GÖRÜNTÜRÜZGARLI HAVALARDA HERHALDE HAVADA NEM OLMUYOR HERYER ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR. KEYFİMİZ YERİNDE İSTİM ÜSTÜNDEYİM HER AN BEYAZ BAYRAK AYNA YAPABİLİRİM BU GECE PUAN - YA DA PUANLARI ALACAĞIM .
ALAMAZSAK LAF HAZIR . LİG UZUN BİR MARATON ARTIK ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ![]()
Y E S , WE CAN !!!
Siteye halen grafik yüklenmiyor . Saat 02.09 . . .
Y E S , WE CAN !!!
Sistem alda 1718 den beri 1713 e düştü bir ara ama sat vermedi sonra 1734 leri gördü . Saat 02.43 1730 da destek buldu 1734 e zıpladı ama tuzağa benziyor . 1733.90 dan verdim gitti , artı bir de shortladım . 1730 altında poz artar , 1735 i kırarsa da sisteme ihanetin bedeli olarak zararı öderiz .
Ulan ben vobcuyum altına nereden bulaştık gecenin üçünde elalemin çinlisi , japonuyla bilek güresi yapıyoruz)
Y E S , WE CAN !!!
Yalnız macd çok pis duruyor . Beni sata çevirdin çevirdin , yoksa fiatları çok pis zıplatırım yukarı der gibi bakıyor . . . 02.59
Y E S , WE CAN !!!
goldie yukarı kaçtın kaçtın , yoksa aşağıdan belalın hareketlendi yukarı doğru geliyor seni 1700 lere doğru fırlatacak . . .
Y E S , WE CAN !!!
saatlikde uyumsuzluk var fiyat külliyen yalan...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Cuma günleri dip günümü tepe günümüydü unuttum ben![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
tek kurşu 1737 den kısa stoplu kısa denemesiyerse 1726 civarı kapatacam
![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
döngü değiştiğine göre cuma satışı yerine cama rallisine dönmüş olabilirmiyiz??
salı çarşamba dip perşembe cuma ralli.??eski düzen.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri