şu görüntü tranda 6 aydır ders kitaplarına konu olur, piyasalar bu tran gibi olsun 6 ay piyasalarda yaşayan hücreli kalmaz.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
dxy
şu anda 80,81
bu gün tepe 80,92
haftalıkda 81,20 parabolic alırsa piyasada işler karışır
gold a yaramaz baş ağrısı yapar
1717 desteğinde malzeden çalmışlar bir daha inşaa etmek lazım...
dxy 80,50 altı gold a iyi gelir
81,20 üstü çöllerde serap gördürtür ...
çok alem birşey o trans.
10 gün aşağı, 6 gün yukarı, 6 gün aşağı, 10 gün yukarı, 6 gün aşağı, 6 gün yukarı, 5 gün aşağı, 5 gün yukarı, 5 gün aşağı, 5 gün yukarı, 4 gün aşağı, 5 gün yukarı, 10 gün aşağı, 8 gün yukarı, 10 gün aşağı, 14 gün yukarı 4 ü aşağı olmak üzere, 5 gün aşağı, 7 gün yukarı ve şimdili 1 aşağı bunları kabataslak yazdım hepsni saymadım.
YOK BÖYLE BİRŞEY.
BUNUN ARKASI BU NE KADAR UZUN SÜRERESE VE NE KADAR YATAYLARSA O KADAR SERT VE HIZLI KIRILIMDIR.
JELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
BU KIRILIM YUKARI OLACAK ALAYINA GİDER.
Jelibon.
o sp ve bu imkb bu transın yanında çocuk oyuncağı.
bu trans altından beter.
Jel.
bu transın sayımı bu topicte var, akşam güncelleriz bunu, nemi yapıyor? omuz yapıyor, baştan önce sol omuzuda yıllarca sürdü bunun. O yüzden bu omuzun ne zaman biteceğini kimse bilemez.
ben kaçtım bol şans.
Jelibon.
Üstat,takibedebilene ,anlayabilene, muazzam şeyler ,gösteriyorsun,öğretiyorsun,sağol ,varol !
şu anda sata girdi.
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
Satta
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
gol olur.
jel.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri