long kapa sinyali geldi . hala short yok ama isteyen riski seven short açabilir .
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ndx30 dak.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1717 i kırarsa enteresan hareketler olurmu kiDerken....
Burayı destek yapacaklar sanırım...
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
bide bu d tepki alt.c denilen yere girerse ikinci bir 4 daha 1 e gimiş olur ve çöküşçüler yamulur.
İtki olmadıkça küllüyen düzeltmedeyiz eylül ortasından beri ve bu bitince mevsimsel yıl sonu rallisi gelecek.
Burada illa alt.c sınırlarına girmeye lüzüm yok direk düşsek de olur sonuçta çnce 1400 altı ama tepkiyle ya da değil sonra 1500.
Jelibon.
neden 1690 parçalayarak kırdı?
.50 bir fibo değildir.
.38 ve .618 en önemli fibolardır.
1690, .38 idi.
Şimdi fibo olayları öylesine yer etmişki dünya alem 1690, .38 fiboyu biliyor.
Eeee herkes bir yeri biliyorsa amcam da sert aşağılıyor onu, döküyor ve sert tepiyor.
Niye diyoruz pretçırın bir şanssızlığı vardır sonuçta diye herkes onun üzerine oynuyor,
fibo için de aynı şey geçerli herkesin bildiğini yıkmak palaların en önemli işi görev bilmişler.
Zaten yıkıldığı an stoplar patlamış oluyor gidiyor bir alttan dönüyor.
Fibolar tradelerin en önemli parçası ama bu tip bir riski var bide mesela altın gümüş hariç endeksler bu kadar sert hareketler olmuyor, altında doğru düşünüyorsun ama sert bir alta gider altın bu boru değil.
Düşünün 15XX de evladiyelik çekerken ben kaç ayda dip oluşumunu bitirip insanların sınırlarını zorladı mesela acemiler orada nasıl erken girdi erken çıktı pozdan.
Her durumda malın dibini yakalamak zor oluyor altında, sp vob falan çocuk oyuncağı her dibi yakalarım. Her tepeyi de yakalarım. Altın ise boru değil.
Jelibon.
1717 miydi?
boru.
tek nokta.
1733 üstü ayu yamulmasıdır.
basit 1717 altı öküze tehlike 1733 üstü ayuya tehlike.
jel.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri