2 saatlik hui.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
siliver günlük.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Geceye de biraz yazı yazarız başarılar.
Jel.
Dangalaklar kimse beklemiyormuş not artışı piyasa yanlışmı fiyatlamış 48000 den beri? Elbette notu fiyatlamış, piyasa asla yanlış fiyatlamaz. şahıslar yanlış fiyatlar piyasa asla hata yapmaz.
Jelibon.
TRNİN ÖNÜNDE BU BEKLENTİ VARDI UZUN SÜREDİR HATTA SON DÖNEMDE SP 3-4 EKİM PAPATYASINA UYMADI TR. SP DÜZELTİRKEN TR HİÇ DÜZELTMEDİ. BİZDE NOT ONLARDA SEÇİM.
SEÇİM BELİRSİZDİR ANLATTIK SEBEPLERİNİ, NOT İSE BELLİ İDİ ZATEN. O PİYASANIN O ŞEKİL ARTIŞINI GÖRÜYON VE NOT ARTMAYACAK SANIYON KUSURA BAKMA AMA BU TVDE BİZ BEKLEMİYORDUK DİYENLERİN ALAYI ENAYİ.
Jelibon.
Burda teb yatırımı kutlamak lazım aylardır müşterilerine bildiğim kadarıyla not artacak çekiyordu.
Jelibon.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri