kiss goodbye ya da d dir olay.
çizerik.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Lem Obama coca-colaysa romney pepsi dir lem.
Hamburgerciler bunları içer.
Hamburgeri sararken ya kola verirler ya pepsi, refilldir bedavadır istediğin kadarı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
kiss goodbye günlük.
jel.
dikkat tayı böyle çizersen kiss goodbye buralara geliyor.
jel.
KİSS GOODBYE 2 HEDEFİ VE DİĞER OLABİLECEK 2 HEDEFİ OLAN 4 ÜN d tepesi.
Her yol roma her yol yogiye koma.
Jelibon.
Hui günlük.
Jel.
ben şimdi anlamadım. altında iş bittimi çuvalladıkmı. yoksa kasım aralik rallisi olucakmı. düşüş külliyen yalanmı ?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
photo sharing websites
D ve E yi hedaba katmayıp 1620-1680 aralığında C yi bitirip yukarıya çıksak şeklindeki bir alternatifi hiç düşünmeme sebebin hui nin mevsimselliğimidir abi?
Hui 60 dak.
Jel.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri