Seçim belirsizliği:
İki partinin ve hatta adaylarının:
1. kanun koymadaki farklı politikaları.
2. vergi politkalarındaki farklılık.
jel.
Seçim belirsizliği:
İki partinin ve hatta adaylarının:
1. kanun koymadaki farklı politikaları.
2. vergi politkalarındaki farklılık.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Seçim belirsizliği:
Başlı başına Fed politikalarının etkilenebilecek olması.
Jeli.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Obama başkan Benankeye agresif parasal stimulus programına izin verdi 4 yıldır.
Romney aday başkan Bernankeyi kovacağını kayıtladı bir programda, gelir gelmez, yapar yapmaz ben bilmem kayıtlara geçti. Bu topicte q3 ün neden çıktığını bir anda ve nasıl fiyatlarda olduğunu bu sebebe bağladık hatırlanıldığı gibi.
Jelibon.
Geyik olsa da maalesef belirsizlik markette endişe ve kafa karışıklığı yaratır.
Belirsizlik markette her zaman en kötü şeydir, netlik ise en iyi şeydir.
Belirsizlik yerini netliğe bıraktığında bir sonraki sert trend ve güvenilir trend kağıtlarda metallerde gelişecektir.
Jelibon.
arkadaşlar benim ilgimi çeken birşey oldu cuma günü.saat19:00-19:15 teki bar metatrederda farklı matrikste farklı.ben 1675-1684 yükselişini gördüm ama matrikste hiç öyle bir yükseliş yok.özellikle o zaman aralığının grafiklerini buraya ekleyecek arkadaşlar varsa sevinirim.aracı kurumdan işkillendim..
Jelibon.
http://www.bls.gov/web/empsit/cesbd.htm
linkte aşağı doğru giderseniz
2012 Net Birth/Death Adjustment, not seasonally adjusted (in thousands)
bölümünde ekim için 90 yazıyor.
in thousands la 90000.
veri ne geldi?
170000.
170000-90000=80000.
AMERİKADA EKİMDE 170000 DEĞİL 80000 YENİ İŞ YARATILMIŞTIR. 90000 RAKAMI TAHMİNDİR TIRIVIRIDIR. EKİMDE YENİ YARATILAN İŞLERİN TAHMİN EDİLEN RAKAMI.
TAHMİNLE VERİ GELİYOR SONRA BASIN YAZIYOR, AYULAR HAVAYA GİRİYOR:
VERİ İYİ GELDİ ALTIN DÜŞTÜ.
HADİ ORDAN. ALTIN DÜŞTÜ ÇÜNKÜ DOLUNAY YENİ AY ARASINDA TREND YAPACAK VE 29 EKİM DOLUNAYININ 72-84 SAATİNDE YANİ ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE ALÇALAN TEPE YAPTI.
Jelibon.
hocam siz kaldıraçlı piyasalarda bizden daha deneyimlisiniz.grafiği gönderiyorum ekte.aracı kurum bunu yapabilir mi?![]()
hisse.nette integralin yetkilisinin bu durumlarla alakalı yazılarını bir zaman okumuştum ama linkini hatırlamıyorum bunu mutlaka gediğe sor. O yazıda genelde açılış rakamlarıyla alakalı idi, mesela pazar gece açılışı, seans içinde böyle olması garip bir durum mutlaka sor bunu.
Jelibon.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri