yalnız tepemiyor gibi ..
yalnız tepemiyor gibi ..
2013,00
1690 stop.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şimdi Sonbahar Tutulma mevsimi yaklaşıyor. Orada bu yıl Kasım 13 ve bir Ay Tutulması bir Tam Güneş Tutulması olan 28 Kasım 2012 tarihinde.
Bu yazı 13 Kasım odaklanacağız inci Tam Güneş Tutulması. Ben tüm ilan okumak istemeyen kişiler için sonunda bir özet koyacağım.
Genellikle Tam Güneş Tutulması tutulmanın en güçlü türü ve tutulmanın orta yolu olduğu konuşma çok önemlidir. Bu Kısmi Güneş Tutulması adlı ve son Lunar Eclipse tarafından takip edilir. Bu tabii yönlerini ve diğer gezegenler ve puan yerleştirme bağlıdır. Bir Ay Tutulması en güçlü olabilir mümkündür.
Tutulmalar çoğu dünya olayları belirlemeye yardımcı olmak için kullanılan ve ülkelerin başkentleri ve liderleri orada etkisi vardır. Onlar da kitle bilinci üzerinde etkisi nedeniyle finansal piyasalar üzerindeki etkisi hiç şüphem yok. SP500 ve aşağıdaki günlük grafikte son birkaç yıldır tutulmaları gösterir. Kırmızı daireler Güneş tutulmaları ve mavi daireler Ay tutulmaları vardır vardır.
New York alındığında 13 Kasım 2012 Tam Güneş Tutulması 21 derece Akrep 56 dakika oluşur. Bu tutulmaları sadece Scorpio / Toros eksenine işaret değiştirmiş not edilmelidir. Bunlar finansal işaretler ve yakın geçmişte daha fazla mali piyasaları etkileyecek yaklaşan tutulması için potansiyelini artırabilir. Satürn sadece Akrep girmiştir. Saturn hesap tüm ilgili ve Akrep borç ve açıkları ile ilgili işaretidir. Burada Satürn Oğlak burcundaki Pluto normalden her gezegenin daha güçlü yapma ile karşılıklı ağırlama olduğunu. Benim deneyim bu iki gezegen yeterince güçlü ve yardıma gerek kalmamasıdır.
Bu tutulma, 8 derece Kova 31 dakikalık bir antiscia sahip Saros döngüsünün 133 bir parçası olan ve bir ay çevrimi parçasıdır. Bir Tam Güneş tutulması merkezi yolu yukarıdaki sözü edilen güçlü bir parçasıdır. Genellikle bu doğrudur konuşma ama bir tutulma dünyanın herhangi bir etkisi olabilir. O bir dünya olayıdır. Aşağıdaki 13 Kasım Tutulma için Tutulma yoludur. Finansal piyasalar üzerinde etkisi için - bir tutulmanın etkisi bakmak için dünya olayları ve 3 işlem günü + için birkaç hafta izin. Bu da finansal piyasalarda uzun etkileri olabilir. Dünya olayları ararken, bunun için biraz zaman görülmeyebilir olan etkileri önemli bir karar bazen, haber tarayın. Aşağıdaki Tutulma haritasıdır.
13 Kasım Tam Güneş Tutulması da yerberi Yeni Ay. Aslında tüm Güneş Tutulmaları Yeni Moons vardır. Perigee bu rotasyon için ya da en az% 90 içinde Dünya en yakın evinde Ay olduğu anlamına gelir. Çalışmalara dayanarak, en önemlisi Richard Nolle, yerberi Yeni Moons depremler üzerinde bir etkisi olduğunu ortaya koymuştur. Bir tutulma gücü tutulması yolunda olmasına rağmen bir deprem dünyanın herhangi bir yerinde ortaya çıkabilir. Avustralya ve Yeni Zelanda dahil olmak üzere tutulması yolu Güney Pasifik bakarak Of Fire Yüzük yaptığınız gibi kitlesidir olurdu. Neredeyse 19 yıl önce tutulması retracing edilir. Ayrıca yoldaki Güney Amerika'nın batı kıyısında olacaktır. Depremler ötesinde, Akrep öylesine vurgulanmış, yoğun yağışlar ve seller olabilir.
Ayrıca Saros serisi 133 depremler ile ilişkili olmuştur. Bkz,
http://thoughtsabout2012.wordpress.com/2012/02/26/the-lunar-perigee-and-the-solar-saros-133-eclipse/
Euro içeren konulara ay çevrimi noktaları, Maastrich Antlaşması dönüşür.
Tarihin içine girmeden, ay çevrimi tutulmaları için bir 19 yıllık bir döngüdür. Bir tutulma 19 yıl önce aynı gün anlamına gelir bir ay çevrimi ise bir tutulma Burç hemen hemen aynı konumda oluştu. Benzer veya ilgili olaylar bu eclipse.Following yakın oluşabilir gibi biz daha sonra 19 yıl önce tutulması çevresindeki olayları gözden geçirebilirsiniz 13 Kasım 1993 için Tutulma haritasıdır.
1 Kasım 1993 tarihinde Maastrich Antlaşması resmen Avrupa Birliği kuran, yürürlüğe girdi. 19 yıl sonra biz bu antlaşmayı değişiklik görüyor olabilir?
Ayrıca Kasım 1993 NAFTA Birleşik Devletleri, Kanada ve Meksika'da yasal evler geçti. Orada bir değişiklik veya 13 Kasım tutulma tarihinden yakınlarındaki değişiklikleri tartışma olabilir mi?
Daha önce belirtildiği gibi bu tutulma Akrep 21 derece 56 dakika oluşur. Bu İsrail'in Natal Güneş muhalefet ve İngiliz mandası sona dayalı Filistin Natal Güneş muhalefet olduğunu. Grafik Jerusalem 15 Mayıs 1948 tarihinde saat 00:00 'da olduğunu. Biz İsrail / Filistin ilişkileri değişiklikler görecek?
Ben genellikle sabit yıldızlar bakma rağmen Güneş unutulmamalıdır ve Ay sabit yıldızı kavuşum olacak Unukalhai. Bu şanssız olma üne sahiptir. Bu kaza ve şiddet, zehirlenmeler ve enfeksiyonlar ile ilişkilidir. Ay'ın Güney Düğümü Sabit Algol yıldızı kavuşum olacak. Bu şiddet ve aşırı tehlike için bir üne sahiptir. Bu tartışılan öğelerin herhangi biri için yoğun bir zaman olabilir.
Bu tutulma 7 gün ABD seçimlerinden sonra tabii ki. Charles Jane tarafından belirtildiği tutulmalarının bir kural tutulmaları öngörülemeyen ve kaderde olmak ve planlandığı gibi çalışmayabilir kısa bir süre önce ve sonra meydana gelen olaylar olduğunu. Burada noktası seçim bazı beklenmedik sorunlar veya olayları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz kazanan biter kim olduğunu.
Seçim günü Neptün karesi ise bir önceki sonrası Merkür belirtildiği retrograd dönüm olacak. Merkür yönde değiştiğini ancak diğer seçim gün biz Florida şimdi ünlü asılı pusulalar vardı. Ben dolandırıcılık, oylamaya makine problemi veya seçim sonuçlarını berrak veya sonuçları meydan değil bazı sorun sayan bir oy içeren benzer bir sorunu bir tür bekliyorum. Sorunun giderilmiş veya Nov 13 advertisement çıkıp olabilir mi inci tarih?
Özet
i.) 13 Kasım 2012 Tam Güneş Tutulması önceki son tutulmaları daha finansal piyasalarda etkileyebilir.
ii.) Muhtemelen jeofizik stres bir süre ile ilgili. Tutulma yolu Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Pasifik ve Güney Amerika'ya noktaları arasında olacak.
iii.) Olası Avrupa Birliği ve muhtemelen İsrail ve Filistin ilişkileri üzerinde etkisi vardır. Tutulma yolu Avustralya ve Yeni Zelanda ile çalışan bu yana, bu ülkelerin yanı sıra izlenmelidir.
iv.) Amerikan seçim sonuçları üzerine etkisi.
hareketin büyüğü gelecek
Şuna dikkat edin.
Bu dolunay dipmi tepemi?
dolunay eksilerde dip vardı, 1728 de dün tepe vardı +72 saatte, bugün dip alçaldı ve dolunay 84-96 saatteyiz, bugünden sonra dip alçalırsa döngü inverse yemiş olur ve yeni aya düşer.
Bugün çok kritik bir gündür dip kalmalıdır aksinde yeni aya 1650 lere düşüş gelir.
1690-1695 altı üstüdür olay.
1670-1680 den önceki en kritik günde ve en kritik destekdeyiz kırılırsa kesin stoptur 1690.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Aken güzel graflar ve konular işliyorsun teşşekürler emeklerin için.
Jel.
hep son bir aşağı dedik altında oldu sp de olmadı hayret birşey.
Jelibon.
elini belli etti düşücek bu heralde...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri