gram altın mevduat hesabı açayim alayim gram gram boş durmayalım![]()
gram altın mevduat hesabı açayim alayim gram gram boş durmayalım![]()
saat 15:30 a kadar böyle gidip geleceğiz sanırım, flatım rahatım, hareket halinde yön nere biz oraya![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
saatlik net satta kemiksiz cinsden...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
akıllı olun bu topic bu alemde bunları yazarken Jelibonu yıılardır tanımamışlar ora cort bura cort çekiyordu.
Jelibonum lem ben Jelibon ky ye gerçeği açık saçık net yazan tek yere bu alemde aslında ky ye değil palaya gösterdik hedefi.
İşkembe kübra yok bizde bura Jelibonca bura boru değil.
Alayı komada.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yok efem çok kazanacaklarmışda gördüklerini yazmazlarmış da fasa fiso lem Bura Jelibonca lem biz yazarız olur lem alayına gider. Bura bedava lem.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ne oldu lem madaranın ayuları?
Göbekten ayılar doğuştan ayılar, ordular noldu lem , ayulara noldu lem?
Jelibon.
ağa gözünü seveyim nerden alcaz altını onu de birdebayramda bile nöbet tuttum burda ben...
![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
pretçır çocukları.
jel.
Perşembe tepesinden satacakmı bakmak lazım altına.
1728 altı üstü.
Jelibon.
Nasıl oluyor bu göbekten ayuluk doğuştan ayuluk bana anlatacaklar?
Benim bildiğim trade iki yöndür.
Ve herşeyin bir zamanı vardır.
İnadın trade de yeri yoktur.
Tradede ayuluk öküzlük diye bir durum evet vardır,
ama basittir ayu piyasada ayı, öküz piyasada öküz olursun.
Yoksa yanarsın.
Gerisi tırıvırı.
Jelibon.
halen daha 24 ekim papatya -1 en düşük kapanış, papatyaya göre dip tamam, ewe göre son bir e aşağı olmalı.
burada vixe bakılmalı 3. şart yerine gelince asla short yok.
ayrıca da bütün düşüşler orta uzun vade için kademeli alım fırsatıdır.
hui beklenilen eylül ortası ekim 3.4 haftası mevsimsel düşüş gerçek oldu ve kısa vadeler ala dönmeye başladı.
Buradan seçime oluşacak bütün dipleme hareketleri orta uzun vade yıl sonu rallisi için alım fırsatıdır.
vix ala geçerse asla yeni short yok.
Jelibon.
να πέσει σε κώμα
jel.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri