boru değil dolunay
boru değil sandy
frankenstorm dolunayda
ny borsa 27 yıl sonra hava koşullarından
kapalı
tesadüfen tam dolunay!!!
jel.
boru değil dolunay
boru değil sandy
frankenstorm dolunayda
ny borsa 27 yıl sonra hava koşullarından
kapalı
tesadüfen tam dolunay!!!
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bizde ki kurtlar da sahnede dolunay polisleri Ataya T.C bayrağıyla giden millete cop vuruyor gülermisin ağlarmısın?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
evet,
hepimizin sahip olduğu Cumhuriyeti kendi bayrağımızla,
satılmamışsa kendi ülkemizde kutlayalım nice fibo yıllarda,
hep
İnşallah.
Jelibon.
Palamuttan sonra her taraf lüfer boğazda, bırakıp gelmek koydu o lüferleri orada, neyse gece asarız bir iki ew. Neyse ki amcam tatil oldu, tabii tatil matil tırıvırı ew mania.
Jelibon.
q3 tırıvırıdır, bernanke koltuk için çıkaracak dedik tam haftasında bildik q3 ü. Elbette fiyatlarda dedik haklı çıktık.
Bugün seçim var, defalarca yazdım bu seçim belirsizlik yaratıyor, ve market bu seçimi dipfrizde bekliyor bunu yazdık bir kaç kere.
Seçim?
1. Obama alırsa ben amca koltukta kalır piyasa artar.
2. Diğeri alırsa şirket kaarları gelecekte artar piyasa artar.
win-win dir her durum son kez öküzler kazanır
DİKKAT EDİN SON KEZ.
Jelibon.
Dun musait olamadigim icin yazamadim.haberlerde firtina var ny kapali yazisi gecince tam da dolunayda dedim kendi kendime guldum.gecen sene tamda gununde fransa libyayi vurmustu.gunesin ve ayin durumuna gore dogal felaketler oluyor ve insan psikolojiside ellerinde olmadan etkileniyor bu dolunay ve gunesin hareketlerinden.sosyoloji enteresan bir bilim dali 👏
ne zaman acılıyor ny?
13102
13077
13103
13107
son 4 kapanış açılırsa sert gelecek belki yarın belki yarından da yakın, aynı yönde olun.
en düşük kapanış 24 ekim 2012 papatya eksi 1.
her hangi altına gelirse kapanış bazında dip papatya eksi 1 gün değil demek.
papatyadan sonra 1 trade günü gördük 26 sı.
papatya gün içiyle ilgilenmez kapanışlarla ilgilenir.
ben onu bunu bilmem papatya 25 idir ve şimdilik 24 ü kapanış düşüğüdür, şimdilik.
İlerki trade günlerinde altında kapanış mana çıkarttırır altında kapatamayış mana çıkarttırır.
Bakacaz.
Jelibon.
Burada 3 haziranda son alınan sp orta vade alı tam 3 ayı geçkin sürede tek trade long 12 ekimde sata dönmüştür. 16.10 da geri ala çıkmış, 23.10 da geri sata çıkmıştır.
3 aylık rallimiz ardında indikatörün mevsimselliğe uyarak ekim ayında miks sinyaller üretmesi elbette beklenilen idi.
Nasdaqı yazmıyorum bu süreçte nasdaq çok daha sık sinyal üretmiştir.
Jelibon.
abi bi altın genel analizi alsak ... mümkünmü
2013,00
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri