şeker , ilgilenenlere , yine alım potasına girdi 19.45 altında stopla denenebilir. aşşa doru kırarsa 18,75 ler tekrar olabilir dikkatli olun işlem yapacaksanız ... iyi bayramlar
şeker , ilgilenenlere , yine alım potasına girdi 19.45 altında stopla denenebilir. aşşa doru kırarsa 18,75 ler tekrar olabilir dikkatli olun işlem yapacaksanız ... iyi bayramlar
doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!
herkese hayırlı bayramlar.....
filozof nerden alcaz reis bu şekeri ? cfd demi. vadelidemi nerede?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
saatlikde net uyumsuzluk var altında. tepebilir...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
1700 net uzadım ilk parti...
kapitilasyon had safada...
Kurban bayramınızı kutlar, sağlık mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar geçirmenizi diliyorum... İyi Bayramlar
satıcılar hala güçlü...
Vix.
Dünden sonra bügünde nerde kapadı?
Hala 3 sartın teki tamam
Diğer ikisi not.
Not=okey in tersi.
Risksiz alım 3 şartta oluşur.
Vix Al şartı net açıktır. 3 üde olacak dünden sonra bügünde hala ilk şart var.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
İkinci şart bb icine dönüştür
Üçüncüsü barları gecis
Bugun hala dısında kApanis var
Risksiz al ancak 3 olunca olur.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri