Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
1 dakkalıkta test mükemmel gidiyor diğer periyodlarda da muhtemel öledir cümleten iyi akşamlar ben kaçıyorum kör olmadan![]()
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
sayın fotomidyat memleket midyat mı acaba?
Sabahki soruma cevap veren olmadı. bir daha sorayım bari . Endeks üstanın hedefine giderken endekse ayak uyduramayan hisseler artacak mı acaba?
kısa devam vay a*
2013,00
38 longdan 14 puan cepte.
40 ortalamalar 42 den kapadım. 2 puan cepte.
30 ekim salıya kadar İsatanbula gidiyorum.
Yeni ay pencere bitmek üzere.
Buradan dolunaya ya satış ya alış gelecek.
Hangisi gelirse sakın tersine gitmeyin trende uyun.
Yanıma bilgisyar götürmüyorum , amacım cumanın hapis etkisinden kurulmak bazı cumalar tek yönde oluyor, bazıları çok hareketsiz oluyor.
Hem bunu atlatacam hem madem bayram var 29 ekime kadar dolunayı da atlatmış olacam.
Bakın dolunayın ne dibe ne tepeye gelmesine burası şaşırır. Yeni ay tepeyse dolunay dibe gelecek, yeni ay dipse dolunay tepeye gelecek. Son iki dönümün numarası olan ay dönümünde hem dip hem tepe olayı bu dönümde de var. 16 sı bizzat dip 17-18 i ise bizzat tepe. Fiyat pencere bitince bant dışına çıkarsa aynı yönde olun. Tersoluk zarar ettirir.
Baştan beri dolunayı işaret ediyoruz, üstelik 25 ekim papatyaya yakın tarih.
Bol şanslar, İyi bayramlar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
hayırlı cumalar
-----
-----
1737 ikinci lonk test aşaması devam 30 dakkalık saatlikte long devam ya hayal kırıklığı yada nirvana
-----
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri