sabahki gönderdiğim dxy grafiğine istinaden long oldum.
1752 dünden kısa devam .. kapatmayacam kısayı ... ya margin.. ya küskü ... ya herro ya merro
2013,00
bende bir long oğlu lonk gelsin alayına kadar gitsin patron lonktayken seyretsek olmaz
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
inşallah long olanların üstadın dediği gibi 1735 altı için bi planları vardır. çünkü bunlar istedikleri haberi fiyatlıyolar. 1735 altında ki ilk duracağı yer 1720 dir sora da hararetlerine bağlı olarakta 1710 gelir
doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!
altın formule yaklaştım sayılır inşallah vob abiyi zengin ederiz patronla beraber bir tatil yaparıztest aşamasındayım %100 emin olmak isyiyorum
çok basit bir sistem gökte ararken yerde buldum
biraz heyecan gelsin ortama![]()
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
usta nerdesin bugün akşamcıyım test mesaisi var evde mesai yok sırf işyerinde var evde yasak bana iş
-----
Anlamadiğim dip haftayami yoksa diğer haftami acep... EKim sarkiyo cünkü diğer haftaya...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Fotomidyat reis ne isle mesgulsün.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
profoto
-----
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri