ilk ayak yattık sarsın marsın önemi kalmadı.
ilk ayak yattık sarsın marsın önemi kalmadı.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Reis yarin satis yesin artik bu...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
yok patron düşmeyecek bu.... 1752 kısa poz duruyor ama ümidim kalmadı ... .. platformu açmıyorum bile ... .. daha öncede demiştim benden trader falan olmaz...![]()
2013,00
gününüz aydın geceniz karanlık olsun. yaptığınız her işlem gol olsun.
doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!
geldik yine perşebeyee gollü bir gün bekler bizi
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Bugün Altın
Dirençler 1753-1765 ve 1775-1779.
Destekler 1735-1741 ve 1699-1710.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1740-1744.50 ve 1733 destek.
1751-1753.50 ve 1757.90-1765 direnç.
1726 kırarsa 1710.
Jelibon.
ağustos benzerlik.
jel.
Son dolunay ve bu yeni ay ikisindede döngünün ilk günleri dip girilmiştir.
Ve tepme gelmiştir.
Dolunaydaki tepmede +84 saattte gelen tepe şimdilik mayıs evladiyelik rallisinin en yükseğidir.
Yeni ay pencere 15-16 72-84 saatttir.
Yeni ayın etkisi haftaya görülecektir. Çünkü yeni ay pencere perşembe cuma bitiyor artık.
Haftaya göreülen etki ay sonu dolunaya kadar gidecektir.
Hafyata amcamla aynı yönde olun tersoluk yapmayın.
Jelibon.
Hui de eylül ortasında ekimin 3. haftasına mevsimsel düzeltir düzeltirkende yogiler gaza gelir dedik.
Geliyorlar.
Hesapları altının ve piyasanın çökmesiydi, çökertemiyorlar.
Tersine kombinezon giyip yatayda düzeltme yiyorlar.
Zaten istediğimiz bu.
Senaryomuz 250 puan aldığımız yukarı ardına yogiler çökecez sanarken yatay düzeltme alıp alayını biçmek idi, oluyor.
Bu düzeltme bitmesi için iki aday elbette ay döngülerden başka zamanlar değil.
Biri 15-16 72 saat yeni ay diğeri ay sonundaki dolunay.
Tercihimiz elbetteki ay sonundaki olmakla beraber yeni aydakine de itirazımız olmaz.
Alayını biçelim de hangisinden başlayarak biçersek biçelim enayileri farketmez.
jel.
BUrada yatırımcımın işi tradera göre çok kolay.
Bir barut atar yeni aya tam günde tam dipde, diğerinide dolunay daha aşağıya gelirse ikinci barutu atar.
Kademeli yatırımını yapmış olur.
Dolunay dibe gelmezse tek malla kalır.
Shortmu? O ne la?
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri