top çatala doğru gidiyor ya kavis alıp gol olacak ya da direkten dönecek herşey için az vakit kaldı bana göre.
top çatala doğru gidiyor ya kavis alıp gol olacak ya da direkten dönecek herşey için az vakit kaldı bana göre.
doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
kısa devam ama .. çökmeyecek .. sanırım ..a* ..
2013,00
bende bekliyorum mumu kapasa shel diyecem tam kapadı derken bakıyorum ağırlık diğer tarafa geçti şuan yine aynı durum
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ne diyosak o lem.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sars tek ben anlamam pancar mancar hadi kemik.
Jel.
14 puan zaten alınmış kemiksiz 38-52 üzerine,
bi de bu,
trade se trade lem jelibon sahalarda alayına gider.
jelibon.
burayı darphaneye çeviririm çıldırtırım delirtirim para manyağı yaparım burayı sıkmayın canımı.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri