kırmızı 5 i 1830-1840 gibi bitirip bittiği yere B koyacağım..
yatırım tavsiyesi değildir..
tamamen hayal ürünüdür...
kurtlar vadisi pusu gibi oldu..
hayal ürünüdür...sevdim bu lafı.![]()
kırmızı 5 i 1830-1840 gibi bitirip bittiği yere B koyacağım..
yatırım tavsiyesi değildir..
tamamen hayal ürünüdür...
kurtlar vadisi pusu gibi oldu..
hayal ürünüdür...sevdim bu lafı.![]()
patron gelir noktayı koyar .. pozum kısa devam ... cümleten ii akşamlar ...
2013,00
sp 5oo
şu anda ___ 1451,25
1455 1461 arası satış hedefi 1425 ....
Selçuklu gecen dolunayda -72 saatte tepe yaptı +84 saatte tepe yaptı
Eğer satışlar devam etmeyip +86 saati dip yapmazsa
+ 86 saat tepe olabilir
O yüzden 38 longum.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu yeni ayda gecen dolunayda -72 saat yerine tam yeni ayda dip var dikkat edin bakın sp de orada bir 5 dalga bitirdi ve yükselişe gecti.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu ala geçmezse ve son satışı yerse burada bir yükselen tepe yapıp 25 ekimi dip yapacak yogileri 25 ekim sonrasına başarıyla devredecez.
Bu dalgaların itkisel olmaması alayı ayuyu komaya sokuyor kombinezonu eteği üstlerinden çıkarttırmıyor bunları devredeceğiz komalık olacak bunlar tek istediğimiz 25 ekimin dip olması.
yeni ay dip - bilinmeyen tepe - 25 ekim bir dip daha
yogiler komada.
jel.
Aksinde 25 ekim tepe ve öküzler komaya girer.
Bugünden sonra 7 trade günü.
Jelibon.
biçe biçe görecez 14500 ama şimdi ama 25 ekimden başlayacak hareketle alayı komada çırpınıyor.
Jel.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri