O linke tıkladığınzda sadece çıkan yazıyı değil sonraki sayfalarda devamını da okunuyunuz o bir yazı serisi tek yazı değil o.
Jelibon.
O linke tıkladığınzda sadece çıkan yazıyı değil sonraki sayfalarda devamını da okunuyunuz o bir yazı serisi tek yazı değil o.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=28590
Sevgiler Saygılar.
Net 16000 puan komançere lu günler.
HODRİ MEYDAN ALAYINA.
Yazsaydınız ya lem zamanında.
Herşeyi verdim.
Palaymış!!! Her kimse çırılçıplak ettim.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Notmu vardı lem haziranda biz bunu yazarken bunun bir bacağıda 48000 den 63000 e dir onu da verdim bir öncesinde, iki trade de anlattığım olaylar 6 ayda imkbde 32000 puandır.
Bu yapılmadı bu alemde bu kadar açık net pala hiçbir yerde ele verilmedi.
OLAYDIR BUNLAR OLAY.
Jelibon.
http://www.google.com.tr/search?sour...w=1441&bih=544
pardon haziranda gol olur dedik şimdi şaşırıyorlar.
ALAYI KOMADA İTÜ SÖZÜK SAYFA BİLE AÇMIŞ 70000 E.
jel.
Işte o graf.
20 hazdan vix graf.
Grafın adı haptı, hapı yuttun yogim anlamında idi.
Jel.
Kaçırdınız.
Kaçırmadıysanız tebrik ediyorum.
Kaçırdıysanız kapatın hesabı yıllardır 50 fırsat sundum en babalarından biriydi bu. Emek var burda alınteri. Gece gündüz çalışma boru değil.
Jel.
Ben bunu duyumla muyumla çıkarmadım tek bir tanıdığım yoktur piyasadan.
Zaten tanısam yazmadım.
Alınteri bu boru değil.
Yılların emeği.
Jel.
Mayıs kaçıranlar için eylül ayında bunu yazmıştık, kale dirence takınıldı, zeytinyağcılar işbaşında, yatırımcı alım yeri baştan net şimdi bunu yenileyelim.
Biz trade ediyoruz yatırımcı öksüz kalmasın. Biz traderları altının değeri kaç ilgilendirmiyor bile 1000 mi olmuş 2000 mi olmuş kaç ay sonra ne olmuş 2017 de kaç olur bizi ilgilendimiyor, bizi ilgilendiren tek konu bizim bakiye altının değeri değil bakiye önemli.
Şimdi bu altında sp de olduğu gibi dünyada 1 numara olduğumuz için yatırımcı burayı takip ediyor, bütün kapalı çarşı burada.
Kapalı Çarşının ruhu ankara da yazın milasta atıyor. Yatırımcıya biz nerde alacağını söyleyeli çok oldu.
Şimdi yenileyelim.
Jelibon.
Bu ay altın
dirençler 1792-1804 ve 1835-1862.
destekler 1690-1725 ve 1630-1650.
jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri